Giovanni Becali, detalii despre spanioli: ”Asta vor ei”


Giovanni Becali a vorbit despre proiectul spaniolilor care au cumpărat Dinamo. Acesta s-a întâlnit de mai multe ori cu ei și a reușit să-i convingă să le mărească salariilor puștilor pe care el îi impresariază.

”M-am întâlnit cu spaniolii, a fost o idee comună să ridicăm salariile de la 6-8 milioane până la 60 de milioane pe lună pentru acești copii de la prima echipă. Copilul nu mai poate să ceară bani părinților. Am făcut contracte noi, așteptăm ca Dinamo să facă pașii următori, să-și rezolve problemele economice, să plătească salariile din urmă și să lupte pentru play-off.

Au promis play-off-ul anul ăsta. Cred în acest proiect anul ăsta și anul viitor, iar în anul 3 proiectul trebuie să dea roade. Anul ăsta, Dinamo va fi în play-off, cred că la anul va fi intrarea într-o cupă europeană, iar în anul 3 deja trebuie participare în grupa europeană. Dacă nu de Champions League, unde visăm, atunci în Europa League”, a declarat Ioan Becali pentru Pro TV.

”Noii proprietari ai lui Dinamo sunt în relații cu firme de investiții, așa sunt cunoscuți. Au vrut să ia Almeria, dar au pierdut în fața unui turc. Ei vor să salveze Dinamo. Au adus jucători rodați, căliți, jucători care au văzut și meciuri de prima ligă și de liga a doua. Au față de fotbaliști. La noi vezi niște străini… Dar ăștia sunt plătiți cu 20-25 de mii și joacă” Ioan Becali

Citește și:

De ce nu merge Raed Arafat să voteze la locale

Previous Mutare importantă înainte de derby făcută de spanioli
Next Pablo Cortacero ajunge la București și face mutări importante în conducerea clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *