Giovanni Becali despre Dinamo: ”Singura posibilitate de a răzbi în viață”


Giovanni Becali a vorbit astăzi despre situația de la Dinamo și consideră că singura salvare pentru a redeveni un club sănătos este să retrogradeze.

„Trebuie să o ia de la zero. Nu cred că se vinde. Singura lor speranță și probabilitate de a răzbi în viață este să meargă în Liga 2. Nu au altă variantă. Dacă se îngheață campionatul sau se fac 18 echipe e altceva. Eu vreau (n.r. să fie 18 echipe în Liga 1), pentru că e un campionat simplu. Se joacă 34 de meciuri și cu asta basta. Salvezi și patru echipe importante din Liga 2, importante pentru fotbalul românesc. Suporterii sunt singura lor șansă, dar suporterii ca să ajungă la un buget permisiv trebuie să strângă milioane. E o situație atât de delicată încât orice decizie se va lua vom avea discuții pro și contra până la sfârșitul anului, chiar dacă începe campionatul viitor”, a declarat Ioan Becali.

Acesta știe și unde a greșit Ionuț Negoiță de a ajuns în situația de a duce Dinamo pe poziție de retrogradare.

”Ionuț Negoiță nu a crezut în juniorii proprii care i-au câștigat de două ori campionatul U19. Nu a crezut în antrenorii care i-au debutat pe toți, 4-5-6 care încă sunt acolo, dar au bătut pasul pe loc, pentru că nu li s-a dat posibilitatea să joace meci de meci. Ba s-a adus un străin, ba s-a adus Mrzljak, ba s-a adus italianul (n.r. Diego Fabbrini) cu 14 mii de euro (n.r. salariul lunar) și ăștia jucau pe 500, 1.000, 2.500 maximum. E normal că se creează tabere. Tu să nu crezi că la Barcelona… Messi vorbește cu Suarez, cu ăștia. Între ceilalți de sub Messi și ultimii care au salariile cele mai mici sunt două tabere întotdeauna.

Citește și:

Răzvan Burleanu, anunț sumbru pentru Liga 1: ”Am mari îndoieli”

Previous STOP JOC Un om important în club e pe picior de plecare
Next Răzvan Burleanu explică cum a ajuns FCSB în finala Cupei României

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *