Giovanni Becali dă din casă: ”E aproape retras”


Giovanni Becali era foarte apropiat de Juan Melero Marin, cel care s-a ocupat în primă fază de proiectul spaniol de la Dinamo. Din păcate, însă, ceea ce lasă de înțeles impresarul este că totul până acum a fost o păcăleală.

”Juan Melero e aproape retras. Mi-a și spus că l-au deziluzionat acești domni. Melero e în spatele proiectului, e un director economic foarte cunoscut în Spania. Dar el e dezamăgit că a fost mințit de Cortacero sau de alți investitori. Nimeni nu știe exact.

Încerc de câteva zile să dau de el. Acum îl sun și spune: Giovanni, sunt la o cină. Sau am o conferință video.

A fost și acea conferință de prezentare pe care a avut-o Cortacero și mi-a zis: Circ mai mare nu am văzut. Eu cu Melero am vorbit de 20 de ori și înainte și după ce a venit săgeata Pablo. Mi-a spus: Pablo Cortacero va face ce zic eu. Vreau să dau de el să văd care e situația. Dacă nu vor veni banii, va fi una dintre cele mai mari nenorociri din ultimii 60-70 de ani din fotbalul românesc.

Contra mi-a zis că nu vrea să plece atât timp cât mai speră să redreseze situația din punct de vedere sportiv. Dar a început să bată și el în retragere, când a văzut că ceea ce i s-a promis nu se împlinește. Mi-a zis că se simte păcălit.

Rufo este singurul om de la Dinamo care știe fotbal. Spaniolii au vrut să dea bani puțini, să redreseze clubul și au zis că dau lovitura cu un transfer”, a declarat Giovanni Becali la Digi Sport Matinal.

Citește și:

Cortacero chiar deține acțiunile lui Dinamo. Artificiul făcut de Negoiță

-->
Previous Rromi la birourile lui Dinamo. Persoane vizate: Cortacero și Șerdean
Next Paul Anton pune presiune pe Cortacero: ”E normal să ne macine”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.