Gigi Mulțescu spune pas: ”Nu cred că mai pot să continui”


Gigi Mulțescu nu mai rezistă și spune că mâine se pune la dispoziția conducerii pentru că nu crede că mai poate continua la Dinamo. ”Smurdul” spune că decizia sa nu are legătură cu Mircea Rednic, ci cu indisciplina la echipă, vezi cazul ziua lui Ricci Grigore sau Adam Nemec care fără să dea prea multe explicații a plecat din cantonament!

”Eu mă pun la dispoziția conducerii pentru că nu cred că mai pot să mai continui. Lucrurile n-au stat cum trebuie, foarte puțin am redresat din ce am putut redresa. Trăiesc o senzație de …nu găsesc cuvintele, nu mă simt util, n-am făcut ce trebuia să fac, nu știu. E foarte ciudat, e foarte greu.

După meciul de la Cluj aveam alte speranțe, după meciul acela pe care l-am pierdut nedrept, să pierzi acum de maniera asta. De câțiva jucători sunt foarte dezamăgit, la pauză am făcut ceva schimbări, lucrurile s-au mai așezat. Nu vreau să pun în cârca jucătorilor, eu sunt principalul vinovat și mă pun la dispoziția conducerii.

Fiecare punct este important, sunt echipe puternice, s-au întărit, au arătat destul de bine. Noi, am văzut și ostilitatea arbitrilor. Poate e cineva mai pregătit, mai inspirat, mă pun la dispoziția conducerii, nu că îmi dau demisia. Nu vreau să dau bir cu fugiții, dar totuși, mi-e foarte greu.

Sunt și acte de indisciplină care nu sunt în regulă, cum să faci așa ceva cu două zile înainte de meci? Sunt câteva lucruri care nu sunt în regulă, poate e cineva mai competent. Nu are nicio legătură cu Mircea Rednic.E foarte greu, sunt multe lucruri care trebuie puse la punct”, a declarat Gigi Mulțescu.

Citește și:

Florin Prunea pune punctul pe i: ”Nu sunt sănătoși la cap. Nu mai continuă”

-->
Previous Ante Puljic sună alarma: ”Putem retrograda”
Next Florin Prunea pune punctul pe i: ”Nu sunt sănătoși la cap. Nu mai continuă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *