Gigi Mulțescu: ”Noi jucăm pentru pâine, ei pentru cozonac”


Gigi Mulțescu și Ilie Poenaru au prefațat întâlnirea din această seară, de la ora 20:30, de pe stadion din Ștefan cel Mare. Cei de la Clinceni joacă pentru un loc în play-off în timp ce Dinamo joacă pentru a reuși să se mențină în Liga 1 pentru că o înfrângere în seara asta ar înseamna terminarea sezonului regulat într-o poziție foarte ingrată.

”Ei joacă pentru cozonac, noi jucăm pentru pâine. Trebuie să ne pregătim mai bine și nu știu ce se mai poate face în situația în care ierarhiile sunt decise într-un procent mare de deciziile arbitrilor. Noi trebuie să fim mai performanți, mai preciși în joc, dar dacă și alți factori perturbatori contribuie e greu.

Știu câte nopți n-am dormit și cum le-am întors din toate părțile. Trei jucători de bază nu joacă, ne luptăm până la capăt. Akpala este foarte bine, nu este 100%, dar sunt șanse să-l vedem în repriza a doua”, a declarat Gigi Mulțescu înainte de meci.

”Este o presiune, este un meci cu încărcătură, în aceste 29 de etape am fost doar pe locuri de play-off și ne dorim să rămânem pe acest loc și să nu-l pierdem. Noi merităm un loc de play-off, chiar dacă nu tot timpul am arătat atât de bine. Au și mulți absenți, dar au un lot bun care pot să-ți creeze probleme, sunt jucători care pot să decidă meciul, au urcat Sorescu și Achim. Sunt foarte periculoși de la mijloc în sus”, a declarat Ilie Poenaru.

Citește și:

ECHIPE DE START Probleme cu Nemec, cu cine vrea să împiedice Mulțescu Clinceniul să ajungă în play-off

-->
Previous VIDEO Petrecere pe manele cu titulari de la Dinamo și dedicații de sute de euro la lăutari
Next Simbolistica balonului cu aer cald înălțat în timpul meciului Dinamo-Academica Clinceni

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *