Gigi Mulțescu, noi dezvăluiri de la Dinamo: „Săracii”


Gigi Mulțescu și-a dat demisia de onoare aseară de la Dinamo, dar el oricum ar fi fost înlăturat după acest meci pentru că Dusan Uhrin era de duminică în București și era înțeles cu suporterii din Program DDB. „Smurdul” a făcut noi dezvăluiri despre ce se întâmplă acum la Dinamo.

„Pe antrenori îi țin rezultatele. Pe mine nu m-au ținut de data asta, rezultatele au fost slabe. Lipsa rezultatelor înseamnă că trebuia să plec. Nu aveam timp să construiesc mai mult, trebuia să improvizez din ce este acum în lot. N-am avut timp, n-am avut noroc, n-am avut din ce să aleg sau n-am avut eu inspirație.

Îmi reproșez că am fost prea credul. Am crezut că pot să fac mai mult decât s-a dovedit că am făcut. Am făcut tot ce am știut.

Ce să le reproșez eu jucătorilor? Atâta pot, săracii! Au vrut, dar n-au putut. Recunosc că am avut așteptări mai mari de la anumiți jucători. Sunt și ei într-un stres cumplit, sub o presiune imensă. Am clacat împreună. Eu plec, ei rămân să salveze ce mai este de salvat”, a spus Gigi Mulțescu pentru Fanatik.

Citește și:

Dusan Uhrin, ironizat după ce a semnat cu Dinamo: ”Pleacă și el”

-->
Previous Anunț OFICIAL: „DDB SPANIA este în acest moment în discuții cu Real Madrid. Sună ireal”
Next Promisiune importantă: "O să știm să-l susținem"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *