Gigi Mulțescu n-a mai rezistat: ”Îmi vine să urlu”


Gigi Mulțescu a pregătit perfect meciul cu CFR Cluj, Dinamo fiind lăudată chiar și de către comentatori în prima repriză, lucru neobișnuit când vine vorba despre gruparea din Ștefan cel Mare. Dar au fost lucruri care n-au mai putut fi controlate de ”Smurd” și Dinamo a plecat învinsă cu 1-0 din Gruia.
„”Miroase a iz de Paszkany și Mureșan! Este inimaginabil ce poate să facă un om în negru, e predestinat. Îmi vine să urlu! Ce să discut? Nu merită să vorbim de acești arbitri, nu sunt oameni.

Elimănări incorect și injuste. Poți să dai fault sau lovitură liberă, dar cum să dai al doilea galben? Sunt oameni care știu mai bine arbitrajul, îi las pe ei să vorbească.

Suntem într-o situație tragică. Ne vom numără răniții. Mai e și Răuță, cumul de cartonașe, pe lângă Anton și Bejan. Dar nu mor „câinii” când vor alții! O să rezistăm.

Kongshavn? Când l-am luat, a fost un cor al fluierăturilor, că de ce l-am luat, că nu trebuia. Ai nevoie și de experiență, nu doar tinerețe și entuziasm”, a declarat Gigi Mulțescu.

Citește și:

Atacant valoros liber de contract pe lista lui Dinamo

-->
Previous Toate tunurile pe arbitrul Bârsan: "Nu ți-e rușine?"
Next Cătălin Hîldan Jr, dur și cu tupeu: ”Hoților”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *