--> -->

Gigi Mulțescu, înapoi la Dinamo: ”Încep”


-->
Gigi Mulțescu a pregătit echipa în prima etapă din acest sezon, dar și în cele mai importante meciuri din finalul sezonului trecut. Fostul antrenor al lui Dinamo nu a părăsit însă formația din Ștefan cel Mare după ce spaniolii i-au propus să rămână în cadrul clubului.

”Sunt bine… într-un fel. Sunt bine cu sănătatea, dar nu prea am activitate. Încep activitatea pentru Dinamo. E vorba de un departament care selecționează talente și supervizează și pregătirea lor.
A fost greu, dar nu a fost greu… așa a trebuit să fie. Nu vreau să comentez. A contat și că sunt la Dinamo și am demonstrat asta când am acceptat să vin în momentul cel mai greu al clubului. Am judecat cu sufletul când a venit vorba de Dinamo, iar după aceea din punct de vedere financiar.

După primul meci cu Chindia eu am spus că trebuie să avem răbdare, că trebuie să facă transferuri și să aibă două săptămâni de pregătire, iar apoi să faceți o evaluare. Lucrurile se vor așeza și vor arăta și mai bine. Ați văzut, prima repriză a fost mai slăbuță. E vorba de relațiile de joc, care nu sunt încă puse la punct. S-a discutat de play-off și chiar Cosmin a spus că obiectivul este intrarea în play-off. Mai sunt atâtea meciuri și eu cred că acest lucru se va rezolva. Dacă după 3 etape lucrurile au început să arate mai bine… Eu cred că acest obiectiv este realizabil”, a declarat Gigi Mulțescu, la ProSport Live.

Citește și:

Atac brutal la adresa lui Băsescu: “Sclavul PSD-ului”

-->
Previous Cosmin Contra la finalul meciului: ”Nu mi-a fost greu să-l conving”
Next Dinamo s-a înțeles cu un star din fotbalul spaniol

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.