--> -->

Gigi Mulțescu dezamăgit: „Nu meritam tratamentul ăla”


-->
Gigi Mulțescu, fostul jucător și antrenor al lui Dinamo, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport despre situația actuală a echipei din „Ștefan cel Mare” și a anunțat că nu mai ia în calcul o revenire la gruparea pe care a salvat-o în mai multe rânduri.

„E un subiect sensibil și nu aș vrea să abordez eu acest subiect, nici nu am eu prea multe informații. Nu comentez nici venirea lui Iuliu Mureșan, pentru că nu cred că eu dețin datele problemei. Domnul Mureșan este un om cu experiență, dacă o va pune în slujba clubului Dinamo va fi bine.

Sunt situații și situații. Am prins și eu la Mediaș un fel de reorganizare. Le-am spus (n.r. jucătorilor) un singur lucru: «Dacă nu ne pregătim, ce câștigăm?». Sunt de partea lor total, numai că trebuie să li se explice că dacă nu fac pregătirea ei se degradează ca jucători. Banii pe care nu i-ai luat acum, îi poți lua mai târziu. Meciurile pe care le vei pierde, nu le mai poți juca”, a spus Gigi Mulțescu, la ProSport Live

Întrebat dacă ar fi dispus să mai dea curs unei oferte din partea clubului Dinamo, în cazul în care Dusan Uhrin nu mai revine în țară, Gigi Mulțescu este categoric.

„Nu, nu! Ultima experiență a fost tristă și chiar m-a afectat foarte tare, mai ales că luasem echipa într-un moment foarte greu. Un merit a avut George Neagu, preparatorul fizic. A pus echipa pe picioare. Ce am trăit, nu vreau să mai trăiesc. M-a afectat foarte tare. Am făcut sacrificii de toate felurile, și materiale. Am fost păcălit, dar asta e altă treabă. Bineînțeles că m-am simțit jignit, nu meritam tratamentul acela”, a mai spus Gigi Mulțescu.

Citește și:

Cornel Dinu: „Se va rezolva în 2052”

Previous Cornel Dinu: „Se va rezolva în 2052”
Next Ante Puljic, reacție nervoasă: „Să vedem cu cine începeți campionatul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *