Gigi Mulțescu, detalii de ultimă oră de la Dinamo: ”Vor”


Antrenorul lui Dinamo, Gigi Mulțescu, a explicat care este situația de la Dinamo în momentul de față după ce 21 de oameni au fost infectați cu noul coronavirus.

”Avem mulți tineri între noi, sunt foarte ambițioși, cred că o să apelăm la câțiva dintre ei, pentru că mai avem 4-5 jucători de bază nevindecați, cum ar fi Montini, Fabbrini, Popescu, Sin. Și așa ne-am organizat cu tinerii noștri furioși, care vor să se bată și să demonstreze că vor să fie jucători de valoare.

Am făcut un antrenament, după atâta timp, sunt dornici să facă ceva cu mingea, să joace. Ei nu sunt aproape, pentru că au stat 14 zile în carantină, e foarte mult. Dar nu i-am văzut afectați foarte tare, prăbușiți. Au suportat efortul.

Acum să vedem zilele astea, azi au venit cu plăcere după atâta timp, au încercat să stea mai mult decât ar trebui și totuși au arătat prospețime și dorința de a juca din nou fotbal.

Suntem în cantonament. Dacă asta trebuie să facem, atunci trebuie să luăm toate măsurile pe care le putem lua să ajungem la ora jocurilor la cea mai bună formă posibilă.

Deocamdată avem 4-5 jucători care încă nu se simt bine, au o stare de disconfort, ca să nu zic altfel. Noi așteptăm de la o zi la alta să ne vină vești bune și să revină la antrenament”, a declarat Gigi Mulțescu la Fotbal Club de la Digi Sport.

Citește și:

Hotărârea Guvernului de astăzi privind măsurile pentru combaterea pandemiei

Previous O nouă veste bună: ”Șanse sunt 100%”
Next Bogdan Bălănescu, ultimele detalii de la Dinamo: ”Cobai”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *