Gigi Mulțescu, declarații la Săftica: ”Până atunci am contract”


Gigi Mulțescu s-a întors ca antrenor principal la Săftica, căci el de la Dinamo nu a plecat niciodată. A rămas ca un fel de căutător de talente la juniori în timp ce echipa se afunda și mai mult în clasament. Evident, nu putea să ajute cu forța dacă cei care conduc nu i-au solicitat ajutorul până aseară pentru a-i antrena pe ”câini”.

”Este o nouă provocare din partea echipei mele de suflet pentru care am mai făcut astfel de gesturi. E mai greu acum, pentru că timpul lucrează împotriva noastră. Nu mai e timp, s-au pierdut puncte, s-au scurs etapele.

Am emoții pentru că e vorba de soarta echipei. Sunt speranțe. Este o situație mai grea decât ceva din vară. E criză de timp. Mă bucur că pot să ajut echipa. Dacă iese treaba bine și salvăm echipa, voi fi și mai fericit. Contractul e până în vară, dar dacă ai rezultate, e clar că vei fi apreciat.

În vară a fost o situația mai specială, cu investitorii fantomă. Eu și ei nu avem chimie, nu mai mai vorbit niciodată după aceea. Nu știu ce gânduri au, pe mine mă interesează ca echipa să joace și să câștige puncte. Trebuie să ne salvăm, Cupa ar fi cireașa de pe tort”, a declarat Gigi Mulțescu.

Citește și:

Părintele Pimen din Muntele Athos, despre post și ÎPS Teodosie VIDEO

Previous Constantin Eftimescu, anunț de ultimă oră: ”Am convenit”
Next Șumudică, bombardat de fanii lui Dinamo aseară: ”Așteaptă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *