Gigi Mulțescu, declarație superbă despre Dinamo: ”Dacă ei”


Gigi Mulțescu a vorbit în această seară despre meciul cu Hermannstadt, care cel mai probabil a fost ultimul cu el pe bancă la Dinamo deoarece Cosmin Contra a semnat deja prin fax contractul pe 2 ani!

”Au avut insideri la noi și au știut ce am pregătit. În mod normal ar fi trebuit să câștigăm. Dacă n-a dat penalty, înseamnă că n-a fost. Geani Crețu s-a descurcat foarte bine pentru ce adversari a avut.

Repriza a doua trebuie să fie un punct de pornire pentru o mai bună prestație. Noi trebuie să avem și calitate în execuții, acolo înseamnă valoare.

Țucudean e un vis prea frumos pentru noi, e unul dintre cei mai buni atacanți, dar nu știu ce face. Îl îmbrățișez, l-am avut de două ori jucător.

Eu am așteptat și aștept în continuare transferuri. Am vorbit, au zis că o să facă, mai departe, nu știu.

Era și ieri și alaltaieri și acum vreo 3 zile că vine Contra. Ce să spun? Nu comentez. Cât sunt aici încerc să-mi fac treaba în cel mai profesionist mod și să scot tot ce e mai bun din ce am.

Da, înțelegerea a fost că dacă vine altcineva mă dau la o parte. Bineînțeles, pentru Dinamo, dacă ei sunt acum patronii lui Dinamo, accept orice pentru Dinamo ca Dinamo să fie în regulă.

Eu zic că a fost un meci bun, trebuia să fie scorul altfel, vreo 5-4 trebuia să fie. Această hotărâre să jucăm aici a fost una dintre cele mai bune luate de noua condiție. Au început să se urnească lucrurile, acum cu ce viteză, și cât de repede, nu pot să vă spun, eu îmi fac datoria.

Citește și:

Primele reacții după egalul cu Hermannstadt

Previous Primele reacții după egalul cu Hermannstadt
Next Deian Sorescu, mesaj pentru Pablo Cortacero după meci

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *