Gigi Mulțescu, decizie în ceea ce-l privește pe Nemanja Petrovic


Gigi Mulțescu l-a chemat zilele acestea la antrenamentele primei echipe pe Nemanja Petrovic, atacantul elvețian de 23 de ani care a venit pe banii săi să dea probe la Dinamo ca să-și poată relansa cariera. Inițial a fost la echipa a doua a „câinilor”, dar Mulțescu a vrut să-l vadă pentru a stabili dacă-l poate sau nu ajuta în atac. El însă nu va continua la Dinamo.

Roș-albii caută tot felul de soluții în atac. În primul rând, Gigi Mulțescu îl va avea la dispoziție pe Adam Nemec, de la meciul cu CFR Cluj, slovacul revenind după aproape două luni în formația roș-albă la capătul unei accidentări ce l-a ținut pe tușă. Mai este și situația lui Magaye Gueye, care a fost descoperit pozitiv la un test doping al celor de la ANAD, din cauza consumului de cocaină.

Elvețianul Nemanja Petrovic, de 23 de ani, care a fost o perioadă la formația secundă, iar în ultimele zile s-a antrenat sub comanda lui Gigi Mulțescu. Dinamoviștii nu au fost impresionați de atacantul, număr 9 de meserie, care a evoluat doar în ligile inferioare din țara sa. Petrovici nu va semna cu Dinamo.

Citește și:

Decizie finală referitoare la viitorul lui Rădoi la națională

-->
Previous Ștefan Radu ajută Dinamo: "Sunt câine până la moarte"
Next Mario Nicolae despre jucător: "Situația delicată" Fotbalist: "Sunt cel mai bun"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *