Gigi Mulțescu, decizie de ultimă oră: ”Mă opresc”


Gigi Mulțescu a spus stop joc în această seară după o nouă înfrângere pe banca ”câinilor”, Astra-Dinamo, 1-0, în Cupa României. Antrenorul n-a mai vrut să mai continue, dar e încrezător că Dinamo poate ajunge în finală

”A fost un început de joc tactictizat. Ambele echipe au vrut să-i prindă pe adversari pe contraatac, am primit un gol foarte ușor, greșeală de portar, apoi s-au blocat, noi am condus jocul din momentul ăla și am produs multe ocazii de gol.

Au șanse bune de a prinde finala, poate fi întors rezultatul. Nu știu pentru jocul de vineri, nu mă mai întrebați pe mine, eu o să-mi depun demisia pe cale amiabilă. Vă anunț pe dumneavoastră. Eu de mâine n-o să mai fiu antrenor. Eu nu am vrut de meciul trecut să mai continui. Era meciul ăsta și n-am vrut să fac valuri, avea nevoie de liniște echipa, am retractat, nu puteam să-mi permit. Acum nu mai există nicio șansă să mă răzgândesc. Important este că mă opresc aici.

Lipsește ceva, scânteia, niște execuții de excepție, să vine punctele și să se decupleze de la neșansa și de la greșelile de arbitraj, a fost un penalty și în seara asta, dar eu vorbesc acum din afară. Regret că nu am făcut mai mult, am făcut maxim de ce puteam. Din păcate, nici eu n-am fost foarte bine ajutat. Meciul ăsta, dar și repriza a doua de la meciul cu Clinceni, a avut controlul jocului. Îți trebuie îndemânare și rafinament ca să dai gol, iar noi nu avem. Am primit și bani ca să vin la Dinamo, n-am făcut-o pe gratis”, a declarat Gigi Mulțescu.

”Cum adică și-a dat demisia Gigi Mulțescu? Nu știam, m-ați luat prin surprindere. Nu s-a pus probleme, dânsul e antrenorul nostru. Cred că e o înfrângere nemeritată, din nou luăm un gol pe început de meci, lipsă de concentrare. N-am fost lucizi în fața porții să reușim să înscriem, eu zic că avem forță să întoarcem rezultatul. Eu cred că diferența a făcut-o doar în minutul trei, acea lipsă de concentrare. E o perioadă grea, confuză, dar eu sper să reușim să terminăm cu bine, să ne salvăm și să fim și în finala Cupei. Văd cum se muncește și eu zic că va veni și victoria. Suporterii vor reuși să strângă și suma pentru baza de la Săftica”, a declarat Paul Anton.

Citește și:

Gigi Becali despre Cornel Dinu, după ultimele declarații: ”Vocea dreptății”

-->
Previous Scrisoarea lui Rici Grigore pentru suporteri
Next ULTIMA ORĂ Dinamo s-a înțeles cu noul antrenor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *