--> -->

Gigi Mulțescu, criticat din interior: „Mă așteptam”


-->

Gigi Mulțescu și-a început mandatul din 2021 cu o înfrângere pe terenul din Copou, cu Poli Iași, iar criticile nu au întârziat să apară, deși antrenorul n-ar fi putut face minuni într-un timp atât de scurt, mai ales că a găsit o echipă total căzută din punct de vedere fizic, dar și psihic.

Prezent în studioul unei televiziuni de sport, Danciu-gol s-a arătat extrem de dezamăgit de atitudinea jucătorilor din meciul de la Iași (0-1), dar n-a fost încântat nici de partitura tactică aleasă de „SMURD”, care a optat pentru un sistem cu trei fundași.

„E o situație grea, complicată. Echipa a arătat jalnic la Iași. Dacă spuneam înainte că meciul cu Sepsi (n.r- 0-2) a fost cel mai rău meci al echipei, acum spun că acest meci de la Iași a fost cel mai rău.

Așezarea aceasta cu 3 fundași are plusuri, dar și minusuri. Echipa nu a arătat o siguranță defensivă în acest sistem. Mă așteptam ca, odată cu venirea lui nea Gigi, să văd altă atitudine și altă abordare. Nu am văzut așa ceva. Problemele financiare sunt rezolvate, fotbaliștii n-ar avea niciun motiv să nu joace”, a spus Ionel Dănciulescu, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Citește și:

Cum sună viitorul lui Dinamo: ”A venit toată noaptea, cu autocarul, a intrat și-a jucat”

Previous Probleme mari găsite de Gigi Mulțescu la Dinamo. Soluția de salvare Exclusiv
Next Florentin Petre despre revenirea la Dinamo: ”Mă așteptam”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *