Gigi Becali știe ce are de gând Negoiță: ”E șmecher”


Gigi Becali a comentat astăzi unde a greșit Ionuț Negoiță în mandatul său la Dinamo și intuiește ce are de gând să facă mai departe.

“Să-i arătaţi lui Talpan şi Ministerului Apărării oferta de 1 leu a lui Negoiţă. Eu cred că vrea să salveze clubul în continuare, chiar dacă îl vinde pe un leu pentru că, oricine ar veni, ar trebui să investească. El e şi şmecher. Nu se retrage de tot, îi rămân procente din club şi o să mai aibă de luat câteva milioane. În plus am înţeles că a şi împrumutat clubul cu 1.8 milioane de euro, bani pe care trebuie să-şi ia înapoi. În momentul în care cineva va veni la club, o să-i plătească lui.

Negoiţă a făcut o greşeală mare când a venit la Dinamo, nu a investit pentru performanţă. Dinamo are suporteri răi, sunt ca ai mei sau ca ăia de la Rapid, dacă nu ai performanţă, se urcă pe tine şi nu suportă să stea în play-out 2-3 ani. Când a venit la, trebuia să bage bani şi să facă echipă care să se bată la titlu, nu să investească la limita supravieţuirii”, a spus Becali pentru FANATIK.RO.

Citește și:

Cataramă și de ce sunt șanse mici să preia Dinamo

Previous Cataramă și de ce sunt șanse mici să preia Dinamo
Next Cu ce compară Dusan Uhrin situația de la Dinamo: ”Vedeți unde este acum acea echipă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *