Gigi Becali, revoltat: „Sunt niște interese”


Aflat în dispută cu CSA pentru numele, marca și palmaresul Stelei, Gigi Becali se implică și problemele de identitate de la rivala Dinamo.

În prezent, 3 echipe poartă numele Dinamo: SC Dinamo (Liga 2), CS Dinamo (Liga 3) și FC Dinamo (Liga 4).

„Văd că nici Dinamo nu e Dinamo. Toată lumea asta e nebună! Vrem să avem performanțe. Dar cum să ai? Palmaresul nu se poate lua cu acte, nu se poate vinde. Palmaresul se poate prelua prin continuarea activității, atât.

Acum ce se încearcă la Dinamo… S-a dat echipa, i-a nenorocit, a ajuns aproape de faliment. Nicu Badea a zis că a ținut palmaresul la el, prin acea asociație. Probabil a făcut pe vremea aia niște contracte cu CS Dinamo, cu niște terenuri, niște interese…

La un moment dat, ei (n.r. – CS Dinamo) au zis «Venim noi din Liga 3 în Liga 2 și suntem noi Dinamo». Facem și stadionul și jucăm noi pe el, nu ceilalți». Sunt niște interese, dar nu poți să faci asta. Nu ai cum să dai echipa fără palmares”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Promovarea în Liga a 3-a a echipei CS Dinamo, tutelată de Ministerul de Interne, învolburează și mai mult spiritele în „Ștefan cel Mare”. Clubul retrogradat în Liga a 2-a pierde din fani.

Ce a declarat Iftodi

„Noi suntem Dinamo! Toți suporterii sunt bineveniți alături de noi”. Iftodi, fost campion cu Dinamo în 2000, nu crede că gruparea retrogradată în divizia secundă va fi revitalizată prea curând, respingând ideea ca vreun investitor să fie tentat să cumpere clubul.

„Cine să vină la nimic? Am înțeles că jucătorii au declarat că nu au nici bucătar, cred că nu au nici ghete. Ei nu știu peste o secundă ce va fi, darămite peste o lună sau un an!

Așa cum s-a întâmplat și la alte cluburi, și din țară, dar și de afară, cei de acolo ar fi trebuit să o ia de la zero încă de acum șase ani”, a declarat Iftodi, potrivit Antena Sport.

Citește și:

Răuță continuă și el în Liga 1, după despărțirea de ”câini”

Previous Rednic a oferit 4 milioane pentru Dinamo
Next Pe ce stadion va evolua Dinamo în Liga 2

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *