Gigi Becali: ”O să-i dea și Luțu 1 și Luțu 2 de o să-i rupă capul”. Ce jucător aprecia de la Dinamo


Gigi Becali face o nouă declarație halucinantă înainte de derby de România, care se va juca duminică, de la ora 21:00, pe Național Arena.

“Suntem echipă mare faţă de Dinamo. Singurul lucru care poate afecta e lipsa de bărbăţie. Dacă avem, le dăm trei patru! Dacă nu, facem egal! Rednic nu e un om rău, nu face cu duşmănie, îi place să glumească. Eu am auzit că Dică şi-a luat licenţa PRO. El face jocuri psihologice. Singura nelalocul ei a fost cu Luţu 1 şi Luţu 2. O să-i dea şi Luţu 1 şi Luţu 2 de o să-i rupă capul. Şi FCSB-ul ăla care n-are antrenor! Oricum, nu mai e Dinamo ce era. Nu mai e Mahlangu, el era un jucător important”, a fost declaraţia lui Becali la Pro-X.

“Până acum n-am văzut mâna lui Rednic. I-au eliminat ăia din Divizia C, deci e mai slabă Dinamo. Eu văd că a slăbit cu Rednic. Aici vorbesc faptele. Nu mai contează Lutu 1, Lutu 2, 3, 7. Te-a scos Divizia C, ciocul mic! Dacă tot ne tachinăm… El e un om cu bun simț, un om care îmi place, pot să fac o glumă cu el, să mă tachinez”, a încheiat patronul FCSB.

Citește și:

Ce prime vor avea dinamoviștii cu FCSB. Rivalii sunt îngrijorați!

-->
Previous EXCLUSIV Arma LETALĂ a lui Rednic în derby. Surpriză MARE
Next Un jucător dat afară de Rednic a REACȚIONAT: ”Este șocant”. Explică ce s-a întâmplat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.