Gigi Becali mai vrea un jucător important de la Dinamo. Îl destabilizează și pe el?


Gigi Becali și-a dat seama cum o poate destabiliza pe Dinamo fără să cheltuiască niciun ban. Să facă oferte pentru jucătorii acestui club și rămâne de văzut dacă negocierile au sau nu finalitate. Dacă în cazul Nistor i-a ieșit de minune, după acel episod echipa ajungând pe locul 10, iar căpitanului lui Dinamo s-a certat cu antrenorul și nu a mai avut niciun chef de fotbal, rămâne de văzut ce se va întâmpla în cazul Diogo Salomao.

”Nu am nimic cu Bratu, dar când îl lași rezervă pe cel mai bun, sau aproape cel mai bun mijlocaș din România, așa se întâmplă”, a comentat Gigi Becali schimbarea de antrenor de la Dinamo.

Diogo Salomao a fost lăsat rezervă la meciul cu Astra, chiar când jucătorul a împlinit 30 de ani. Se pare că Gigi Becali l-ar vrea pe portughez în iarnă, când el intră în ultimele luni de contract cu echipa din Ștefan cel Mare. Atunci el poate să negocieze direct cu jucătorul și dacă se înțeleg se poate prezenta fără ca Dinamo să primească niciun ban pe 1 iulie la FCSB. Sau chiar peste câteva luni, dacă Negoiță repetă cazul Gnohere. Diogo Salomao are în total 9 goluri în 35 de partide jucate în tricoul ”câinilor”, dintre care 3 reușite și 9 partide în sezonul acesta.

Citește și:

Cum l-a convins Giovani Becali pe Negoiță să-l aleagă pe Niculescu. Detaliu IMPORTANT

-->
Previous Ultimul mesaj al lui Bratu pentru jucătorii lui Dinamo
Next Mesajul lui Claudiu Niculescu în vestiarul ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *