Gigi Becali îl ceartă pe MM Stoica din cauza unui dinamovist. Ce a putut să spună


Gigi Becali îl ceartă pe angajatul său, Mihai Stoica, din cauza unui fotbalist de la Dinamo pe care patronul real al FCSB îl dorește de câteva sezoane. Se pare că prima dată când a pus ochii pe el a fost convins de managerul sportiv al roș-albaștrilor că nu este potrivit pentru a merge acolo.

„Pe Nistor puteam să-l iau cu 8.000 de euro pe lună de la Pandurii (n.r. în sezonul 2015-2016). Vedeți că și MM mai greșește? Îmi place de Nistor că e fotbalist, driblează bine, cu pași mărunți. MM îmi zicea că nu, că nu știu ce.

Apoi a plecat la Dinamo după care la CFR. Voiam să-l luăm și de acolo, dar CFR cerea mult pe el. Nistor e jucător de echipa națională”, a declarat Becali la TV Digi Sport.

„Toamna trecută, nu mai aveam treabă cu Dinamo, în sensul că eram jucătorul Clujului. Oferta era mai mult decât tentantă. Dar am zis «Nu!». Am mulţumit, m-am simţit onorat de faptul că am fost dorit, însă n-am vrut să merg. A venit propunerea de la Dinamo, chiar dacă pe bani mai puţini, și am decis să mă întorc acasă. M-am simţit bine la Dinamo, sunt iubit şi n-o să trădez niciodată!” Dan Nistor, căpitan Dinamo

Citește și:

Dinamo mai câștigă doi jucători. Se vor impune în lupta pentru titularizare?

-->
Previous Dinamo mai câștigă doi jucători. Se vor impune în lupta pentru titularizare?
Next De ce a ajuns Cornel Dinu la Dinamo și nu la Steaua! Dezvăluiri și ce spune despre Il Luce

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *