Gigi Becali îl atacă pe Rednic: ”Asta cred”


Mircea Rednic a fost demis astăzi de la Dinamo și Gigi Becali a găsit momentul oportun să-l atace subtil pe antrenor. De fapt, finanțatorul FCSB se bucură că a scăpat de Rednic din Liga 1 pentru că este conștient că în aceste condiții echipa din Ștefan cel Mare nu va mai fi o contracandidată serioasă la titlu pentru sezonul următor.

„Cum să-l iau pe Rednic? O vedeți vreodată pe FCSB pe locul 9? Rednic e un om extraordinar, dar cred că a luat Dinamo în glumă. Nu poți să o iei pe Dinamo în glumă. Râzi, glumești la conferințe, dar nu te joci. Când vine ziua scadenței, nu te mai joci”, a spus Gigi Becali la Digisport.

Ce a declarat Mircea Rednic astăzi pentru doardinamo.ro:

”Bogdan Bălănescu m-a anunțat astăzi că Ionuț Negoiță a luat decizia să mă demită. Am rămas surprins. Eu nu am avut nicio discuție cu Negoiță, ăsta este adevărul. Am pus foarte mult suflet și nu numai în perioada asta. Dacă mă mai gândesc să cumpăr clubul? Eu la ceea ce simt pentru Dinamo nu o să renunț niciodată. Problema este că nu avem stadion. Iar firma aia a lui Ionuț Negoiță nu deține palmaresul, nu deține mai nimic. Doar un tâmpit ca mine putea să bage bani așa. Dar măcar dacă se rezolva problema stadionului erau oameni interesați. Nu se știe ce se va întâmpla în viitor. Am spus că până la 60 de ani voi mai antrena și după aia vom vedea”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

GATA S-a ales noul antrenor. Ce salariu și bonusuri va avea

-->
Previous EXCLUSIV Rednic nu renunță: ”M-a demis”. Ce planuri are antrenorul
Next Eugen Neagoe: ”Am semnat pe doi ani”. Ce obiectiv are

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *