Gigi Becali despre Horșia: „Să plece”


-->
Dinamo caută să se întărească pentru Liga 2, iar Gigi Becali susține că soarta lui Ovidiu Horșia va fi decisă de Mihai Stoica.

Omul de afaceri susține că nu se mai bazează pe Horșia, fotbalist dorit însă și în Liga 1.

„Sincer să fiu, nici nu mai aveam habar de Horșia ăsta pe unde mai este. Nici nu mă interesează, că dacă era vreun mare fotbalist era la prima echipă, nu? Nu i-am auzit pe ai mei din club să îmi spună că îl vrea Zăvăleanu la Dinamo. Dacă Meme vrea să îi dea drumul la băiat, atunci să plece. Dar aici Meme decide, nu mă interesează pe mine Horșia. Nu am ajuns să fiu eu tată tuturor copiilor de la FCSB. Am fost un tată bun și am fost luat de……..nu mai zic, că iar mă enervez. I-am luat pe toți eu de băiat bun de la salarii mici si i-am facut cu salarii de la peste 10 de mii la 30 de mii. Doar eu cu Mititelu ăla de la Craiova tocăm banii așa. Deci, Meme e cel care decide ce facem cu Horșia”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Ce spune Horșia

„Aștept și eu zilele astea să se concretizeze ceva cu Dinamo. Nu e încă 100% nimic. Mai am doi ani contract cu FCSB, numai că vreau să reziliez.

Nu cred că o să fie probleme și am înțeles că o să îmi dea foaia de reziliere să o semnez. Acum sunt bine din punct de vedere fizic, mi-am revenit și eu după accidentarea gravă. Să vedem ce planuri au și ce jucători vor să mai aducă.

Am jucat 45 de minute la FCSB 2 în amicalul cu Dinamo. Dinamo s-a mișcat bine în prima repriză, pentru că au fost câțiva jucători cu experiență. În a doua repriză s-a văzut că s-au făcut schimbări și sunt mai mulți copii”.

Jucătorul FCSB-ului însă mai negociază și cu două echipe din SuperLigă, iar Dinamo trebuie să se miște repede dacă vrea să îl transfere: „Nu mi-e teamă că o să fiu primit rău de suporterii lui Dinamo. Trebuie să discut și eu cu cei din conducere și cu impresarul meu. Nu am fost un jucător exponențial pentru FCSB și nu cred că va fi o problemă. Mai sunt în discuții și cu alte echipe din prima ligă. Unii în insolvență, alții cu alte probleme. Am negociat cu CS Mioveni și Hermannstadt”, a spus acesta pentru FANATIK.

Citește și:

Elena Ceaușescu, uluită de un mare artist român: ”Nicule, tu auzi ce zice ăsta?!”

Previous Culisele numirii lui Ovidiu Burcă
Next Zi importantă marți pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *