Gigi Becali, despre Dinamo: ”Poate îi ajutam” Mesaj pentru fanii dinamoviști


Gigi Becali a comentat situația de la Dinamo, echipă pe care Ionuț Negoiță a spus că o paște falimentul dacă nu se strâng urgent 180.000 de euro pentru licență.

”Nu este treaba mea ce se întâmplă la Dinamo. Poate că totuși îi ajutam să strângă aia 180.000 de euro ca să primească licența, dar nu mă interesează niciun jucător de la ei. Nici măcar portarul lor italian.

Vreau să vă spun un alt lucru despre Dinamo. De când urlă Negoiță că nu mai poate să țină Dinamo. De mult, nu? De ce nu a venit nici măcar unul, cu interese serioase, nu din aștia care își fac publicitate, să își bage banii familiei la Dinamo? Când erau Borcea și Badea toți îi blestemau să se ducă la pușcărie. Toți le strigau să plece. Hai că au plecat, dar unde a ajuns Dinamo?

Au sărit pe Negoiță, ba chiar s-au dus pe la el la hotel să dea foc pe acolo, iar acum nu mai bagă nici el bani. Să preia echipa suporterii. Să plătească și ei mii de euro salarii și impozite. Le convine așa? Ăla nu e bun, celălalt la fel și tot așa…”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Grupul de Comunicare Strategică, reguli pentru credincioși de Înviere

Previous Robert Negoiță, luat în vizor. Ce sumă de bani s-a strâns
Next Veste bună de la Nicolae Badea. Propunere concretă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *