--> -->

Gigi Becali despre Dinamo: ”Borcea înnebunește”


-->

Dinamo este într-o situație foarte grea, se afundă în clasament, chiar dacă problemele financiare mari au fost rezolvate de suporteri și s-a luat licența. Fanii sunt foarte supărați și sunt puțini care mai cumpără bilete virtuale, iar acum se simte cu adevărat lipsa unui finanțator! Gigi Becali spune că a vorbit cu Cristi Borcea, dar acesta nu se întoarce dintr-un motiv întemeiat.

”Ați văzut ce înseamnă Dinamo acum fără Borcea și Nicu Badea? Așa ajungea și Steaua, dacă eu nu mă băgam atunci și îl lăsam pe Păunescu singur. Se ducea Steaua ușor, ușor spre faliment. Dar Talpan pe astea nu le vede. Chiar am întrebat și eu prin stânga și dreapta despre acest Cortacero, dar toți îmi spun lucruri urâte despre el și uite cum a ajuns Dinamo.

Finul Borcea înnebunește când vede în ce hal a ajuns Dinamo, dar nu vrea să se mai bage în fotbal, că iar sar ăștia pe el. Ați văzut și voi unde au ajuns toți patronii noștri care au fost ca mine în fotbal.

Atunci chiar aveam cu cine să mă bat la campionat. Eram Copos, Bucșaru, Iancu, Mititelu, Porumboiu și așa mai departe. Erau cei de la CFR, dar cu ei mă bat și acum. Dar vă mai spun încă odată că finul Borcea nu mai revine la Dinamo”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Citește și:

Ioan Becali, de acord cu Mărginean și Prunea: ”Asta trebuie în primul rând la Dinamo”

-->
Previous Eric de Oliveira nu ține ranchiună și-i laudă pe dinamoviști
Next Ioan Becali, de acord cu Mărginean și Prunea: ”Asta trebuie în primul rând la Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.