Gigi Becali, declarație SURPRINZĂTOARE despre vânzarea lui Dinamo


Finanțatorul FCSB, Gigi Becali a vorbit despre posibila vânzare a lui Dinamo unor oameni de afaceri foarte bogați din străinătate. Variantele Igor Surkis sau grupul din Orient găsit de Nicolae Badea au ajuns și la urechile lui.

”Cei de la Dinamo trebuie să bage 25.000.000 de euro pe jucători pentru a avea tot ce am şi eu, dar să ne gândim că peste doi ani pot să vând un jucător pe 70.000.000 de euro şi după e greu să ţi pasul cu mine. Nu o să vină un miliardar la Dinamo, un miliardar se duce acolo unde îşi scoate banii, în ţările dezvoltate puternic pentru a-şi scoate banii. Nu o să vină la Dinamo ca să piardă banii. Igor Surkis nu e genul de om care să piardă bani.

El trebuie să aducă jucători din străinătate de 10-15 milioane de euro şi să le dea şi contracte de câteva milioane ca să se bată cu mine. La mine a fost un caz fericit pentru că noi ne-am calificat tot timpul în cupele europene. Eu aş vrea să vină cineva la Dinamo ca să am cu cine să mă lupt, nu vreau ca Dinamo să se bată cu Chiajna. Eu câştig mai mulţi bani dacă Dinamo e mai puternică. Vin suporterii la stadion, iar fotbalul e mai interesant. Când e fotbalul slab… de aia s-a ajuns aşa. Să crească Rapid şi Dinamo ca să fie un fotbal frumos”, a spus Gigi Becali.

Citește și:

DECLARAȚIE Gigi Becali a lămurit posibila venire a lui Rednic la FCSB

-->
Previous Contra a descoperit noul ”Magician” din naționala României: ”Mă asemăn cu Sânmărtean”
Next DECLARAȚIE Gigi Becali a lămurit posibila venire a lui Rednic la FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *