Gicu Grozav contraatacă! Mesaje dure către conducere și ce le transmite fanilor


Gicu Grozav a vorbit pentru prima oară de la rezilierea contractului, ieri, cu Dinamo. Și a avut declarații dure la adresa conducerii! El are cu totul alt punct de vedere față de ceea ce s-a discutat ieri. Iată ce a declarat azi la Digi Sport:

„Eu nu vreau să vorbesc rău despre Dinamo în aceste momente delicate pentru că nu îmi stă în fire să o fac. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, pentru că am venit la Dinamo să ajut. Îmi pare rău că am dezamăgit mulți suporteri ai lui Dinamo care au avut încredere în mine, de asta regret. Eu ales să execut penalty-ul în acel mod. E un mod de a executa. Eu niciodată nu o să iau la mișto suporterii dinamoviști, pentru că nu de asta am venit la Dinamo.

David a spus ce a spus, m-a pus într-o lumină proastă ca și cum eu am executat la mișto acel penalty. I-am spus doar că e un mod de a executa, bine nu în modul în care am bătut eu. Bine, am mai ratat dar am mai și marcat din acel procedeu.

Sper ca Dinamo să revină acolo unde îi este locul. Nu Gicu Grozav a cerut rezilierea. Dinamo mi-a reziliat contractul. Ei au venit cu propunerea asta. Ei au spus clar că vor să reziliem. Eu știam în ce situație era Dinamo când am venit. Nu era pe locul doi Dinamo când am venit și cu mine a ajuns pe acest loc.

Eu nu sunt un laș. Eu nu plecam de bună voie. Rămâneam împreună până muream, dacă era după mine. Nu renunțam eu, nu sunt un laș nu am fost și nu voi fi niciodată.

La mine s-a văzut cel mai urât. E clar că toată lumea a spus că am tras la mișto. Am dat prea tare. Dacă dădeam gol nu se mai ajungea la asta. Dar asta este. Îmi asum, dar coloana mea va rămâne dreaptă mereu. O să ies cu capul sus. Nu mi-am bătut joc și îmi pare rău pentru suporterii dinamoviști.

David m-a întrebat ce aș face eu în locul lui și i-am zis că dacă nu poate, să lase pe altul mai bun. Era într-un moment de disperare. I-am zis: «Nu merge, lasă pe altul mai bun». Peștele de la cap se împute! Celor de la Dinamo le doresc succes, sper să o scoată la capăt”.

Citește și:

Să râdem, că tot e week-end: „Rednic se ascunde mereu după fusta altuia”

Previous Gnohere a pierdut războiul. Ce datorează familiei Rednic
Next Să râdem, că tot e week-end: "Rednic se ascunde mereu după fusta altuia"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *