Gică Mihali pune piciorul în prag


Gheorghe Mihali a pus piciorul în prag la Dinamo şi spune pentru FANATIK că va trebui să îşi clarifice situaţia la club. Antrenorul urmează să aibă o discuţie lămuritoare cu Răzvan Zăvăleanu.

“Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia, să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm.

Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru trei etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U-19, trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, ca să pumem la punct lucrurile.

Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puţinii din club care să zbate şi va trebui să am o discuţie cu el să vedem ce se doreşte la această echipă”, a spus Mihali pentru FANATIK.

Din informaţiile FANATIK, Răzvan Zăvăleanu îşi doreşte să meargă pe mâna lui Gheorghe Mihali antrenor în liga secundă şi pentru funcţia de preşedinte şi-ar dori să lucreze cu Florin Prunea. Însă, administratorul judiciar nu poate numi preşedintele la club.

Citește și:

Gavrilă a luat pulsul echipei Dinamo: ”Am verificat, e apă”

Previous După Gavrilă, mai poate veni un jucător
Next Alexandru Răuță a semnat cu FC Hermannstadt

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *