Gică Mihali nu e speriat de Liga 2


Dinamo a pornit ieri pregătirea sub comanda lui Gică Mihali, iar fosta legendă a clubului avertizează cu privire la posibilitatea unei promovări încă din primul an.

Gheorghe Mihali a recunoscut că nu se teme să rămână antrenor principal la Dinamo când va începe noul sezon din Casa Pariurilor Liga 2.

”Noutăți nu am. Au fost 23 de jucători, 20 plus trei portari. Am avut și ceva absențe, trei-patru copii care au dat BAC-ul. Buleică, învoit, Grigore și Moura se întorc miercuri.

„Radu a rămâs din câte am auzit, Rodriguez… din ceilalți mai sunt: Moura, Patriche, Buleică, Bordușanu, Crețu… copiii în princpiu. Steliano pleacă, din câte am înțeles de la domnul Zăvăleanu.

Nu cred că se putea păstra, pentru că avea un salariu mare pentru o echipă de Liga 2. Atâta timp cât există dictatura jucătorilor, clubul nu are nicio șansă. Așa m-a învățat domnul Ion Marin și mare dreptate a avut”.

„Am încercat cu mari antrenori, cu mari nume și unde am ajuns? În Liga 2. Credeți că mi-ar fi frică să continui eu la Dinamo?

Dinamo dacă mai transferă 5 jucători cu experiență se va bate în play-off și după la promovare. Cu acest lot e destul de greu, trebuie să fim optimiști.

Tinerii au un atuu, pentru că au un an jucat în Liga 1. Dacă nu se mai aduc 5-6 jucători e greu să promovăm.

Singurul care se mai agită în ultima perioadă la Dinamo e domnul Zăvăleanu. Dacă era o mână de fier, intra și dădea cu pumnul în masă, nu se mai ajungea aici”, a mai spus Gică Mihali, la TV DigiSport.

Nu-i speriat de Liga 2

„Ce naiba, cum să-mi fie frică în Liga 2? Eu am fost șapte ani aici, am fost patru ani aici, ce ar putea să îmi spună mie copiii ăștia acum? Dar dacă nu se face un grup unit cu jucători inimoși, nu mai facem nimic”.

„Avem un singur amical stabilit, pe data de 2 iulie la noi, cu Concordia Chiajna!”, a mai spus Gică Mihali.

Citește și:

Rafila: ”Nici trecerea prin boală şi nici vaccinul nu mai opresc transmiterea. Trebuie să le plătim!”

-->
Previous Ce variante de președinți există în prezent
Next Florin Prunea: „Nu rezistă nici în Liga 2!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.