--> -->

Gică Mihali lămurește un aspect important


-->
Gică Mihali a confirmat pentru ProSport că dinamoviștii au avut în prima fază probleme cu cântarul, dar în cele din urmă membrii staff-ului său au găsit obiectul într-o cameră, administratorul bazei participând și el la „operațiunea” de căutare.

ProSport a informat în exclusivitate, în cursul zilei de miercuri, că Gică Mihali a avut probleme după reunirea lui Dinamo, atunci când a dorit să își cântărească fotbaliștii după perioada de vacanță.

În momentul în care, Gică Mihali a dorit să își urce jucătorii pe cântar, aceștia au început să râdă! Au constatat că membrii staff-ului tehnic nici măcar nu aveau un asemenea obiect la dispoziție.

Gică Mihali a oferit pentru ProSport ultimele informații de la Săftica, dar a ținut să lămurească încă din startul discuției problema legată de cântar.

„Domnilor, ați scris corect! Am avut în aceea zi probleme legate de cântăritul jucătorilor, dar până la urmă am rezolvat. Vreau să știți că avem totuși un cântar. Însă, în ziua aia nu am știut noi unde este cântarul. Acum, că ați aflat dumneavoastră de problema noastră, din bucătăria internă, este cu totul o altă chestie.

Dar, vreau să vă spun că până la urmă am găsit cântarul. Repet: Nu am știut noi pe unde este! L-a găsit administratorul într-o cameră. Am jucat și eu în Franța și vreau să vă spun că pe acolo nu am văzut un cântar așa cum avem noi la Saftica. La Săftica e Raiul pe Pământ! Avem cele mai bune condiții” a declarat Mihali pentru ProSport.

Ce valoare are cântarul

„Cântarul nostru este de ultimă generație și costă 10.000 de euro. Da, ați auzit bine, 10.000 de euro. Sper că v-am lămurit problema și cu cântarul.

Cum este Steliano Filip la antrenamente? Păi cum să fie? El este cu noi doar fizic aici. Dar vă dați seama că nu mai este cu gândul la Dinamo. Eu vă spun cum îl simt. Vreți să vă mint? Omul nu vrea să mai stea la noi. Însă, eu unul nu am ce să îi fac. Sper doar că el își va rezolva problema cât mai repede cu domnul Răzvan Zăvăleanu, deoarece eu am nevoie de jucători care să fie cu gândul doar la Dinamo, nu prin alte părți.

Dacă a mai venit vreun jucător? Nu! De unde să vină? Știți și voi ce probleme avem cu banii, dar eu cât sunt aici, totuși vreau să știți că voi face tot ce depinde de mine ca lucrurile să meargă cât mai bine. Ne-am stabilit și primul meci amical. Îl vom disputa la Săftica pe data de 2 iulie. Vom juca împotriva Concordiei Chaijna”, a încheiat Mihali.

Citește și:

Carburantul mai ieftin cu 50 de bani. Iohannis: ”Atât se poate”. Reacția PSD

-->
Previous Răzvan Zăvăleanu pregătit să convoace AGA
Next Rapid profită de dezastrul de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.