Gică Mihali îl face praf pe Grădinaru


-->
Gică Mihali, antrenorul echipei U19 a lui Dinamo și „interimarul” de la prima echipă, a anunțat că lotul de seniori se va reuni pe 20 iunie, iar pregătirea pentru noul sezon se va desfășura la Săftica.

Fostul fundaș central al naționalei României a avut un discurs dur la adresa lui Grădinaru, după ce mijlocașul de bandă a spus că vrea să plece de la Dinamo. „Eu cu astfel de caractere nu vreau să lucrez în viața mea”, a spus Mihali, potrivit prosport.ro.

„Am făcut un program, iar reunirea lui Dinamo este pe 20 iunie și ne vom pregăti la Săftica. Alte informații de lot, conducere etc, nu prea le știu nici eu că încă nu este nimic clarificat în totalitate”, a spus Gică Mihali,

Ulterior, fostul fundaș și-a început tirada la adresa lui Grădinaru: „Vreau să vă semnalez ceva. Eu cu astfel de caractere nu vreau să lucrez în viața mea. Mă refer la acest băiat Grădinaru. Am văzut că a dat un interviu, iar el părea surprins de faptul că s-a spus că el ar putea să joace în Liga 2 la Dinamo.

Însă, el nici nu se gândește la așa ceva. Du-te, bă băiatule, cât mai repede de la Dinamo unde vezi tu cu ochii? Păi, tu te simți jignit dacă rămâi să dai o mână de ajutor la Dinamo în Liga 2? Păi, cine ești, mă, tu și pe unde ai jucat tu să te crezi mare fotbalist? Pe unde ai jucat s-au dus echipele una după alta în Liga 2. Ți-a cântat și imnul de zeci de ori pe la națională și nu știm noi?”.

„Lasă-ne în plata Domnului”

„Am jucat și eu la Dinamo alături de Prunea, Lupescu, dar noi nu am dat niciodată peste jucători cu caracter din ăsta. Pe timpul meu erau jucători crescuți în spiritul lui Dinamo, Giani Kiriță, Petre etc, nu mai dăm nume. Păi voi vă comparați vreodată cu acești jucători?

Du-te, tată, cât mai repede de la Dinamo și lasă-ne în plata Domnului. Ne vom descurca noi cum vom putea. Însă, Dinamo are nevoie în primul rând de caractere. De aia a ajuns Dinamo acum unde a ajuns.

Pentru tine, domnule Grădinaru, trebuia să fie o onoare că ți s-a oferit șansa să joci la un club de talia lui Dinamo, dar ce ai jucat? Ai jucat ceva? Du-te și lasă-ne! Ați retrogradat Dinamo și ar trebuie să băgați capul în pământ de rușine, nu să tot dați interviuri.

Ce declarase Grădinaru

„Am vorbit cu domnul Zăvăleanu. Eu m-am înțeles să reziliez contractul. Contractul meu expiră la 30 iunie, dar încă nu ne-am înțeles la reziliere. Dinamo ar dori să renunț la toți banii, dar eu aș vrea să primesc măcar salariul pe o lună din 3. Trebuie să cădem de acord.

Din ce știu eu, nu mai sunt bani. Eu am un salariu pe care nu îl pot suporta cei de la Dinamo la Liga 2 și nici nu am discutat de acest aspect. Acum mi se propune să renunț la o parte din salarii pentru a rezilia contractul”, a spus Grădinaru, potrivit playsport.

Previous Un oficial dinamovist îl desființează pe Uhrin
Next Ce alegeri importante urmează la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *