Gică Hagi mai vrea un jucător de la Dinamo


-->
Desire Azankpo, atacantul lui Dinamo, are șanse foarte mari să semneze cu Farul Constanța. El este dorit de Gheorghe Hagi, chiar dacă în Ștefan cel Mare a jucat doar două meciuri în acest sezon.

Desire Azankpo a stat mai mult accidentat la Dinamo. Dusan Uhrin nici măcar nu l-a păstrat în lot pentru meciurile de baraj cu Universitatea Cluj, deși jucătorul era apt, iar „alb-roșii” aveau mare nevoie de un atacant.

FANATIK a aflat că atacantul din Benin vrea să continue în România și cel mai probabil va semna un contract cu Farul Constanța. Jucătorul mai are și alte oferte, deși la Dinamo a jucat foarte puțin.

Astfel, Azankpo ar putea deveni cel de-al treilea jucător al lui Dinamo care ar semna cu „marinarii” în doar câteva luni, după Robert Moldoveanu și Gabriel Torje.

Din informațiile FANATIK, Gheorghe Hagi își pune mari speranțe în Azankpo, pe care îl consideră un atacant cu mare potențial și care poate face față fără probleme în Casa Pariurilor Liga 1.

Florin Răducioiu, team-managerul lui Dinamo, a fost cel care l-a adus pe Desire Azankpo lui Dinamo, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Balthazar Pierret.

Desire Azankpo este împrumutat de către clubul francez Dunkerque la Dinamo până pe 30 iunie, iar jucătorul a fost convocat la naționala Beninului pentru meciurile cu Senegal (4 iunie) și Mozambic (8 iunie).

Citește și:

Băsescu: ”Voi trata statul român cum mă tratează el”. Azi, a cedat

Previous Rednic ar putea să-i fie adversar lui Dinamo
Next Jucătorul care s-a înțeles cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *