Gică Hagi, declarație frumoasă despre Dinamo


Drăguș, Casap și Filip sunt nerefăcuți după accidentări, dar Hagi spune că are soluții pentru meciul cu Dinamo. Pe care o laudă pentru mutările făcute în această vară.

”Este un nou început și va fi greu, drumul e foarte lung. Îmi doresc o echipă care are foamea să se antreneze și să joace un fotbal bun. Întâlnim un rival cu tradiție, istorie, a făcut foarte multe schimbări în această vară: președinte, antrenor, ambii cu multă experiență și cunosc foarte bine Liga 1, apoi jucători aduși, cu care au format un lot competitiv. Dinamo este puternică, are spirit și istorie, dar și noi am crescut.

Jucăm acasă, ne dorim să luăm cele 3 puncte și să începem sezonul mai bine decât în anii trecuți, atât pe plan intern, cât și în cupele europene. Atmosfera este bună, momentul este bun, am câștigat Supercupa în fața campioanei (n.r. 1-0 cu CFR Cluj) și vrem să continuăm pe aceeași linie. Am încredere în lot, chiar dacă au plecat trei jucători importanți. Avem soluții, am demonstrat-o și în campionatul trecut, când ei au lipsit, iar echipa a câștigat”, a declarat Gică Hagi.

Citește și:

Previous S-a răzbunat Rednic pe Negoiță? Ce fost dinamovist tocmai a semnat cu FCSB
Next VIDEO și FOTO Antrenamentul lui Dinamo de astăzi de la Săftica

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *