Giani Kiriță: ”Te ia și pe tine viața la mișto” Pe cine atacă dinamovistul


Giani Kiriță iese iar la atac, neputând să se împace cu situația actuală a clubului pe care îl iubește și la care a devenit vedetă. Fostul fundaș a vorbit astăzi la Telekom Sport despre cum vede el ultimul scandal în care este implicat antrenorul echipei, care a rămas fără mașină în această dimineață.

„Eu am tras semnalul de alarmă cu mulți ani în urmă. Am spus-o direct, iar mulți au comentat la acel moment. Acum doi ani, i-am spus lui Negoiță pe ce proiect aș veni eu la Dinamo. Soluția o am, dar nu vreau s-o dau acum, pentru că nu sunt implicat direct.

Ce poate să facă Dănciulescu la Dinamo? El e prins la mijloc. În momentul de față, Dinamo e jos din toate punctele de vedere.

Dacă nu te clasezi în primele trei locuri cu acest lot, într-un campionat atât de slab, înseamnă că e o tragedie. Dinamo are lot bun, dar trebuie o strategie, nu oameni care să le promită jucătorilor vacanțe. Dacă iei la mișto pe Dinamo, te ia și pe tine viața la mișto”, a spus Giani Kiriță.

El l-a atacat în final și pe președintele clubului din Ștefan cel Mare: „Managerul de hotel Alexandru David e președinte la Dinamo acum. Nu mă provocați să spun mai multe”.

-->
Previous EXPLOZIV Miriuță poate fi dat afară și azi! Situație ciudată pentru antrenor
Next ”Am renunțat la familie, la copii, pentru a ajuta Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *