Giani Kiriță știe ce se întâmplă cu spaniolii: ”Ei au arătat”


Giani Kiriță a comentat situația explozivă din Ștefan cel Mare, acolo unde sunt din nou mari probleme financiare în ciuda faptului că formația a fost vândută de Ionuț Negoiță. Cu toate acestea, Kiriță este convins că lucrurile se vor rezolva.

”Eu cred că este doar o problemă de timp până când spaniolii vor pune lucrurile la punct, la Dinamo. Ei au arătat că vor și pot să facă atunci când au adus jucătorii care sunt acum. Sunt jucători buni, se vede. Acum, normal, toată lumea a tăbărât pe ei, ca e la modă subiectul. Eu nu cred că spaniolii au venit să facă rău. Totul pornește de la lipsa de omogenitate a echipei. Cât are Contra de când are la dispoziție acest lot? Cam o lună, nu?

Păi, e nevoie de timp, Eu cred că mai are nevoie de încă cel puțin o lună pentru a începe să aibă rezultate. Contra trebuie păstrat, că văd că se bate monedă pe schimbarea lui. Chiar cu riscul să mai piardă unul-două meciuri. Nu e nicio tragedie! Eu cred că în aceste condiții, intrarea în play-off încă din primul sezon este un bonus având în vedere schimbările care au avut loc pentru acest sezon.

Mi-aduc aminte de sezonul 2002-2003, cu nea Ando pe bancă, am avut 7 înfrângeri consecutive, eram ciuca bătăilor. Așa e și acum. Veniseră atunci mulți fotbaliști noi, printre care lotul Craiova. Echipa nu avea relații de joc, nu se lega nimic. Ne blocaserăm psihic. Și ce echipă aveam! Știam că avem valoare dar nu puteam face nimic. Am pierdut și cu Steaua și cu Rapid, acasă. Toată lumea urla, presa, conducerea, suporterii. Nu ne regăseam. Am reușit, până la urmă, să câștigăm și să dregem situația. Cam asta se întâmplă când aduci mulți fotbaliști. Eu le cer tuturor sa avem răbdare” a declarat pentru Realitatea Sportivă, Kiriță.

Citește și:

Victor Ciutacu, replică acidă pentru doctori: ”Răsfățații sistemului”.

-->
Previous Reacția avocatului lui Claudiu Florică după anunțul lui Cortacero
Next Cosmin Contra: ”Întrebați-l pe Pablo Cortacero”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.