Giani Kiriță se ia de jucătorii lui Dinamo: „Bă, vezi că aici e Dinamo, trebuie să respecţi tricoul acesta”


Giani Kiriță, jucător care a îmbrăcat tricoul alb-roșu în perioada 1997-2003, a comentat situația în care se află clubul pe care îl iubește. Acesta nu l-a menajat pe Ricordo Grigore, cel care și-a sărbătorit ziua de naștere cu manele și lăutari, dar și mai important că a făcut-o înainte cu 2 zile de meci și în plină pandemie, perioadă în care toată lumea are interzis la petreceri. Giani  l-a criticat și pe Fabbrini, cel care continuă evoluțiile execrabile și care nu reușește să își ajute absolut deloc echipa. Îl menajează în schimb pe Gigi Mulțescu, considerând că acesta nu are absolut nicio vină.

„Ricardo Grigore este un copil crescut de Dinamo, dar nu a avut repere să ştie ce înseamnă Dinamo. Intră, joacă, nu joacă, pentru el e totuna. Nu ştie ce înseamnă Dinamo, nu a fost educat în spiritul ăsta. Toţi foştii dinamovişti mari au fost daţi afară, nu a avut de la cine învăţa. Ricardo Grigore avea repere, dacă erau ei în vestiar. Dacă venea un Marius Niculae şi îi zicea <<Bă, vezi că aici e Dinamo, trebuie să respecţi tricoul acesta>>. Altfel înţelegea. Asta trebuie să fie la Dinamo”, a declarat fostul fotbalist al lui Dinamo pentru Telekom Sport.

„Dacă aveam o soluţie.. veneam cu ea. Dar ce privim de la televizor e deja dramatic. La un moment dat, când eram eu la Dinamo, erau mercenari şi jucători. Mercenarul îşi face treaba bine şi pleacă. Băieţii ăştia nici măcar mercenari nu pot fi numiţi. Mi-ar fi ruşine ca şi jucător la Dinamo să facă suporterit treabă bună şi voi noi nimic în schimb. Nu fac nimic ei, sincer.. Nea Mulţescu nu poate să facă nimic din păcate, nu este vina lui. Dinamo are un lot la ora actuală care să rămână în Liga I. Nu cred că nu este posibil cu lotul acesta, sincer.

„Fabbrini nu e de Dinamo”

„Fabbrini nu putem spune că e un jucător rău. Dar nu este pentru Dinamo la ora actuală. La Botoşani a jucat bine, dar la Dinamo nu. Una este să driblezi şi alta este să driblezi, să scoţi om din joc, să fi productiv pentru echipă. La ora actuală şi eu pot să intru să driblez şi după să pierd mingea. Ca dinamovist speranţa la mine există mereu. Din păcate politica clubului a fost una proastă, transferurile au fost făcute prost. De asta suntem, unde suntem. Nu văd un lider la Dinamo. La Dinamo poate să vină şi bucătarul de la Rin”,  a declarat Kiriţă în direct la Telekom Sport.

Citește și:

Lovitură cruntă pentru George Țucudean. Fostul fotbalist, în doliu

Previous Ultimele vești despre Rednic: „S-ar putea să se întoarcă”
Next Gigi Mulțescu, decizie de ultim moment

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *