Giani Kiriță, provocat la bătaie de un fotbalist cu 284 de meciuri în Liga 1


Un fotbalist cu 284 de meciuri în Liga 1 tocmai l-a provocat pe Giani Kiriță să urce în ring pentru o bătaie după regulile din K1. Daniel Chiriță, fotbalist care s-a retras în 2014 după ce a jucat de-a lungul carierei la Petrolul Ploiești, Universitatea Craiova, Rapid, FC Național, Șahtar Donețk, Zenit St. Petersburg, Metalist Harkov, UTA și Astra, i-a făcut marea propunere fostului dinamovist.

„Azi, acum (n.r. – marți, 12 februarie), fac provocarea lui Giani Kiriță, fost fotbalist ca și mine, la următoarea gală, în august, la Constanța. Îl provoc să facem un meci de K1. Sută la sută în ring este mai greu decât pe terenul de fotbal pentru că la Ploiești mă antrenez alături de Amancio Paraschiv și Leonard Doroftei și e foarte, foarte greu… Fotbalul e mult mai ușor.

Important e să accepte Giani provocarea. Îl aștept cu drag… Vreau să văd… să simt ce simt în ring acești sportivi de mare performanță. Sunt un mare fan al lor și al luptelor din ring.

Eu am fost la «Ultimul trib», Giani a fost la «Exatlon», să vedem cine-i mai tare. Va fi o confruntare fără regie și scenariu”, a declarat Daniel Chiriță, prezent la conferința de presă a lui Eduard Irimia,în care cunoscutul promoter a anunțat gala OSS Fighters din 28 februarie, de la Sala Polivalentă din București.

Citește și:

VIDEO Dialogul lui Alexandru David cu omologul său de la Sepsi

-->
Previous Dinamo unde e? Veste ÎNGRIJORĂTOARE pentru dinamoviști
Next Dinamovistul care l-a învins pe Adebayor: ”Era frustrat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *