Giani Kiriță poate reveni la Survivor


Emisiunea „Survivor România!” va reveni pe micile ecrane pe Pro TV, după terminarea acestei ediții. Este vorba despre o emisiune specială, „all stars”, în care își vor face apariția mai multe vedete care au participat în trecut la „Survivor” și „Exatlon”, printre care și Giani Kiriță, fost jucător la Dinamo.

Prima ediție a „Exatlon” a avut loc în 2017 – 2018, Vladimir Drăgia fiind desemnat câștigător. Tot atunci a participat și Giani Kiriță. Se preconizează că o ediție „Survivor All Stars” va atrage un număr uriaș de telespectatori, pentru că vor vedea vedetele în situații foarte grele: înfometarea, dormitul sub cerul liber, dar și efortul fizic intens.

Printre cei care ar putea participa la noua ediție este este și fostul căpitan al lui Dinamo Giani Kiriță, scrie Click.ro, care a mai participat în trecut și la emisiunea „Exatlon”, precursorul „Survivor România”. De altfel, fostul fotbalist și-a arătat disponibilitatea.

„Aș mai merge cu siguranță, dar mi-aș dori din suflet să am cam aceiași oameni lângă pe care i-am avut și când am fost acum patru ani.

Gică Mihali… nu, clar, că e lent. Claudiu Niculescu nu, că e puturos. Cred că Florentin Petre, pentru că e mic, și atunci, el fiind competitiv, poate să se ducă să intre pe traseele alea. Și Marius Niculae, cu siguranță”, a declarat Giani Kiriță pentru Pro Arena.

Până va pleca din nou în republica dominicană, Giani Kiriță se pregătește de meciul din cușcă de MMA cu Andi Constantin, din data de 10 mai.

Citește și:

Dat afară de la CFR pentru că ar fi umblat cu iubita patronului

-->
Previous Performanță extraordinară la baschet
Next Veste mare pentru Dinamo. FRF a modificat criteriul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.