Giani Kiriță îl desființează pe Negoiță. Ce spune fostul jucător


Cunoscut drept un dinamovist pur-sânge, Giani Kiriță nu a mai rezistat și a lansat un atac devastator la adresa conducerii lui Dinamo cu Ionuț Negoiță în frunte după ce doi jucători importanți pentru echipă vor merge la CFR Cluj în schimbul unei sume de bani extrem de mici pentru valoarea celor doi.

„Sincer, nu mă mai miră nimic. Nu-mi convine ce se întâmplă. După ce o să plece domnul Negoiță poate o să comentez, acum nu. Nu știu cât mai rezistă galeria. Paharul se umple o dată și o dată.

Câtă lipsă de profesionalism este la acest club! Cine conduce acest club? Un om care face ce vrea el și atât. Domnul Negoiță nici nu știe ce e Dinamo! A luat un brand atât de mare, a crezut că a e o afacere. Poate fi și o afacere, dar contează și profesionalismul pe care îl arăți.

E lipsă totală de profesionalism. Nu există un om care să spună «eu fac regulile aici, peste mine nu se trece». Dinamo așa a făcut performanță, dar nu mai există așa ceva în momentul de față.

Pe noi, foștii jucători, ne doare când apare un neica-nimeni și face ce face. Noi ne-am rupt picioarele pentru Dinamo și ne doare ce se întâmplă”, a declarat Giani Kiriță la Telekom Sport.

Citește și:

Miriuță, cu cine mai joci? Cine va mai fi vândut la iarnă

-->
Previous ȘOC CFR Cluj mai cumpără un jucător foarte important de la Dinamo
Next Miriuță, cu cine mai joci? Cine va mai fi vândut la iarnă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *