Giani Kiriță îl atacă pe Cortacero și face o declarație de dragoste pentru Dinamo


Giani Kiriță rămâne o voce importantă pentru fanii dinamoviști, un jucător recunoscut pentru agresivitatea sa, iar acum un om ce spune lucrurilor pe nume. Datorită caracterului său, o parte a suporterilor chiar l-au dorit în club pentru a fi el cel care să-i motiveze pe jucători înaintea meciurilor. Cu toate acestea, Giani nu s-a întors încă la clubul la care a activat mai bine de 6 ani.

Acesta a vorbit recent pentru Realitatea Sportivă despre situația lui Dinamo.

„Nea Gigi a mai fost de câteva ori la Dinamo. E normal ca după atâtea înfrângeri să trebuiască să schimbi antrenorul. La ce se întâmplă la Dinamo la ora actuală este posibil orice, sincer (n.r.: să retrogradeze).
Nu era neapărat de vină Jerry Gane. Sunt mulți factori care au dus la dezastrul ăsta.

Pablo Cortacero (42 de ani) va reveni la București pentru a participa, joi, la procesul pe care l-a deschis la Tribunalul București, în urma căruia ar putea fi repus în funcția de conducere a clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare. Giani Kiriță spune că nu se va duce joi, la Tribunalul București. Fostul fotbalist speră ca Pablo Cortacero să dea clubul suporterilor, din Program DDB.

„E foarte greu de vorbit din afară. Nu știm de ce mai vine omul ăsta. Dacă vine să predea clubul ar fi perfect. Așa, da.

Acum, să ne uităm în spate să vedem cine i-a dat clubul acestui om. Sunt multe întrebări la care, noi, practic nu avem răspuns. Am auzit că se duc suporteri să-l întâmpine pe Cortacero, așa cum se cuvine.

Bine ar fi ca omul ăsta să predea clubul suporterilor, să avem un început până la urmă. Suporterii fac eforturi mari să țină clubul ăsta pe linia de plutire. Trebuie căutat măcar un investitor care efectiv să vină cu bani și să o susțină pe Dinamo.

Eu am avut contre și chiar m-am dus să vorbesc față în față. Acum, nu m-am gândit să mă duc„, a mai declarat Giani Kiriță pentru aceeași sursă.

Giani Kiriță; „Mă doare”

„Anul trecut ne-am confruntat cu aceeași situație, din păcate. Dinamo, la ora actuală, trăiește probabil cea mai tragică perioadă din istoria clubului. Credeți-mă că mă doare.

Mă oprește lumea pe stradă și mă întreabă ce se întâmplă la Dinamo. Pe noi care, efectiv, știm ce am trăit la Dinamo, știm ce înseamnă Dinamo, știm cu ce oameni am lucrat, practic avem Dinamo în sânge până murim și ne doare să vedem ce se întâmplă. Suporterii sunt furioși, nu știu pe cine să tragă la răspundere. E debandadă totală. Sunt multe probleme la Dinamo, din păcate, la ora actuală. Singurul lucru pozitiv este că tot ce a rămas din Dinamo la ora actuală sunt suporterii. Ei reprezintă Dinamo”, a adăugat Giani Kiriță, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și:

BETANO devine partenerul principal al celei mai bune echipe românești de CS:GO, Nexus Gaming

-->
Previous Ultima oară la Astra, azi se întoarce la Dinamo
Next ULTIMA ORĂ Un nou sponsor important pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *