Giani Kiriță e sincer: ”Aici e durerea” Ce-i reproșează lui Negoiță


Giani Kiriță a jucat aseară din nou pentru Dinamo la meciul de Old Boys care a avut loc în Ștefan cel Mare. El a comentat situația clubului său de suflet și a explicat ce are să-i reproșeze lui Ionuț Negoiță.

”Normal că sunt trist, tot timpul am spus-o că nu e normal, trebuie odată și odată să facem ceva cu clubul ăsta, să-și revină la normal. Eu mai mult decât să-mi dau cu părerea din afară, cu ce aș putea eu să mă implic? Până la urmă e vorba de conducere, e vorba de ce vor, și uitați-vă, mergem din scandal în scandal și asta nu e bine pentru Dinamo.

Eu când am fost jucător la Dinamo nu am avut niciun fel de problemă, de aia am și luat două titluri, trei cupe ale României, dar din păcate asta este situația, mergem înainte.

E trist, Dinamo de doi ani joacă în play-out, să ne înțelegem, e trist pentru suporterii ăștia, pentru ce înseamnă Dinamo.

Nu este vorba despre Neagoe, este vorba despre modul cum s-a abordat situația cu Mircea Rednic. Ai spus că e un sezon compromis, ok, ne pregătim pentru sezonul următor. Iar tu nu aștepți sezonul următor și îl dai afară. Aici e durerea. În rest, nu știu cine poate face treabă”, a declarat Giani Kiriță.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV PUȚINI, DAR VOCALI Cum au protestat fanii lui Dinamo aseară

-->
Previous VIDEO EXCLUSIV PUȚINI, DAR VOCALI Cum au protestat fanii lui Dinamo aseară
Next ACUZAȚII GRAVE 50.000 de euro dispăruți din club. Bălănescu ar fi semnat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *