Giani Kiriță, chemat la Dinamo. Răspunsul dat


Giani Kiriță a fost chemat la Dinamo de către suporteri în încercarea de a redresa formația din Ștefan cel Mare. Fostul căpitan al ”câinilor” nu va veni pentru că nu este dorit de către conducerea clubului.

”Azi noapte nu am putut să dorm bine. Am asistat la o înfrângere rușinoasă. Nu mă așteptam la diferența asta așa mare, ci mă așteptam ca meciul din Cupă să fie abordat altfel și presiunea să nu fie atât de mare. La Dinamo e presiunea pe campionat și nu pe Cupă.

Aseară m-au sunat foarte mulți suporteri. Vocea puternică și numele de Giani Kiriță a fost vehiculat, dar oamenii de acolo nu își dau seama că au nevoie de oameni puternici. Foarte mulți vor ca cineva care a făcut performanță și știe ce înseamnă vestiarul lui Dinamo să fie acolo. Dănciulescu este un dinamovist, un băiat care a jucat și a dat multe goluri diferite, dar vorbim de personalități diferite. Eu nu pot veni la Dinamo pentru că sunt vocal și deranjez. Negoiță nu este înconjurat de oameni care se pricep la fotbal. El are echipa de 7 ani și uitați-vă câți antrenori și jucători a schimbat. De ce ne mirăm că Dinamo este în situația actuală?

Eu aș sta de vorbă cu toți jucătorii, le-aș spune ce înseamnă Dinamo și ce au de făcut. Cu jucătorii din ziua de azi trebuie să vorbești pe un ton pe care să-l înțeleagă. Lumea nu trebuie să dea în jucători și în banca tehnică. Ei au nevoie acum să le vorbim frumos pentru că trebuie să scoată corabia.

Citește și:

Arafat e supărat pe tineri: “Ei cred că e o glumă”

Previous Un fost ministru anunță vânzarea clubului: ”Va face pasul următor”
Next HAOS la Dinamo. Ce se întâmplă în vestiarul ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *