Giani Kiriță: ”Asta e problema mare”


Giani Kiriță a făcut o analiză completă a formației din Ștefan cel Mare. Din păcate, nu este una foarte bună pentru dinamoviști și acesta speră ca lucrurile să se schimbe în noul an.

”Echipa mea de suflet nu e într-o situație prea bună. Sunt șanse slabe să prindem play-off-ul, așa că e mai greu. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Din moment ce este foarte greu să prinzi play-off-ul, înseamnă că nu este un lot foarte bun. Dacă nu se fac niște investiții la nivel de jucători, lui Dinamo îi va fi greu să fie acolo sus.

Nu există termen de comparație între generația mea și ce se întâmplă acum. În primul rând, toată generația pe care noi am avut-o a fost una foarte valoroasă. Am fost educați în spiritul lui Dinamo. La ora actuală, Dinamo nu are un lider, nu are absolut nimic. Nu avem stadion, nu prea mai avem nimic. Asta e o problemă mare.

Dusan Uhrin e un antrenor bun pentru Dinamo, dar cu siguranță și el își dorește să se investească în echipă. Este trist să mă gândesc la Dinamo că va câștiga play-out-ul. Mi-e greu să mă gândesc la așa ceva”, a declarat Giani Kiriță la Digi Sport.

Citește și:

”Plugușor” pentru Rednic. Ce urmează pentru el la Iași

-->
Previous Speranțe de început de an. Vești bune pentru ”câini”
Next Jucătorul care nu vrea să plece de la Dinamo: ”Mi-a deschis drumul în fotbal”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *