Giani Kiriță a dezvăluit tot din vestiarul lui Dinamo


Giani Kiriță, fostul căpitan al lui Dinamo, a dezvăluit că a mers la unul dintre antrenamentele echipei din „Ștefan cel Mare” și a stat de vorbă cu jucătorii lui Mircea Rednic.

Fostul fotbalist a oferit detalii despre situația din vestiarul „câinilor” și a dezvăluit că jucătorii s-au plâns din cauza faptului că nu sunt uniți.

„Eu am fost la antrenament la ei și, într-adevăr, i-am văzut o echipă care efectiv nu e unită. Un grup care nu joacă pentru echipă, adică sunt separați. Acum sunt separați toți, și românii cu românii, și străinii cu străinii.

Mai mult ca sigur că și jucătorii de antrenor. Eu am stat de vorbă cu anumiți jucători, nu vreau să dau nume, am văzut asta și s-au plâns că nu sunt uniți, că nu se înțeleg între ei. Trebuie lucrat la asta, hai să fim serioși, Dinamo nu are lot de retrogradare. Nici de titlu, dar nici să fim aici!

Ține și de jucători, pentru că antrenorul le vorbește, dar ei trebuie să fie uniți. Antrenorul le spune ce trebuie să facă, cum să facă, dar dacă ei nu vor și sunt dezbinați, atunci avem o mare problemă”, a spus Giani Kiriță, la Digi Sport.

Citește și:

Irina Tănase, reacție după despărțirea de Liviu Dragnea: ”Te iubesc și te aștept acasă”

-->
Previous Anunț ȘOC: „Iuliu Mureșan nu are zile multe la Dinamo”
Next La ce numitor comun au ajuns cei implicați la ședință

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *