Giani Crețu a plecat de la Dinamo


Geani Crețu, în dreapta
-->
Conform Fanatik, Dinamo a pierdut un jucător înaintea meciului cu CSA Steaua, un fotbalist care nu a reușit să se integreze niciodată în echipa alb-roșilor.

FC Argeș a obținut semnătura lui Geani Crețu de la Dinamo. Fotbalistul de 22 de ani va evolua până la sfârșitul sezonului sub formă de împrumut la gruparea din Trivale, care are și opțiune de transfer definitiv.

FC Argeș avea nevoie urgentă de un jucător U21

Geani Crețu este unul dintre cei mai talentați fotbaliști din ultimii ani formați în centrul de copii și juniori a clubului din Ștefan cel Mare.

Mijlocașul a bifat 24 de partide în sezonul de coșmar (2021/2022) la capătul căruia ”câinii” au retrogradat pentru prima oară în istorie în Liga 2 Casa Pariurilor.

Achiziția fotbalistului era mai mult decât necesară pentru FC Argeș. ”Vulturii” și-au asigurat astfel jucătorul care să se încadreze în regula U21, în condițiile în care doar Alexandru Ișfan mai era eligibil.

Mircea Rednic a vrut să-l dea afară de la Dinamo, anul trecut

Geani Crețu este născut în Piatra Neamț și a ajuns la Dinamo în vara anului 2016. La 18 ani a debutat în echipa de seniori a ”câinilor” și a fost considerat unul dintre fotbaliștii de viitor a roș-albilor.

Nu toți antrenorii au avut încredere în tânărul fotbalist. Anul trecut în decembrie Mircea Rednic l-a inclus pe lista jucătorilor de care voia să scape.

Nu mai puțin de 15 fotbaliști erau considerați în acel moment indezirabili de fostul tehnician al ”câinilor”. Administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan, a fost omul care a blocat demersul lui Mircea Rednic.

De la retrogradarea în eșalonul secund Dinamo a pierdut nu mai puțin de 25 de jucători, în acest moment antrenorul Ovidiu Burcă bazându-se pe un lot format preponderent din fotbaliști extrem de tineri, și câțiva străini transferați în ultima perioadă de conducătorii clubului.

Citește și:

Ministrul Educației a explicat ce se întâmplă cu Bacalaureatul

Previous Cât o costă pe Dinamo să joace pe N.A
Next Paul Anton se întoarce în Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *