Ghinionul lui CONTRA. A pățit la națională același lucru ca la Dinamo


Selecționerul naționalei, Cosmin Contra, are mare ghinion. Și cu România a pățit fix același lucru ca la Dinamo, atunci când din luna iulie până când a plecat din Ștefan cel Mare nu a mai avut unde să-și antreneze echipa din cauza modernizărilor care au durat aproape 4 luni pe singurul teren cu iarbă de la Săftica.

De data aceasta vremea a fost vinovată de faptul că a trebuit să părăsească Mogoșoaia ca să-i antreneze pe ”tricolori”. Terenurile federației nu au fost deszăpezite la timp și naționala a făcut săptămâna aceasta deplasări ba la Ploiești, pe stadionul ”Ilie Oană”, ba astăzi pe Arena Națională, unde a făcut ultima ședință de pregătire înaintea plecării în Israel, care este programată vineri dimineață.

„Cred că ne-am adaptat foarte bine la condițiile meteorlogice care sunt. Le-am și spus jucătorilor că e un exercițiu de motivație, de autodepășire de a te adapta la dificultățiile naturii. Vom fi puternici și vom încerca să câștigăm ambele meciuri. Am găsit soluții pentru a ne antrena foarte bine, azi pe Arena Națională, și la Petrolul, dar și pe teren sintetic acoperit, deci am avut condiții foarte bune”, a spus Cosmin Contra deși Adrian Mutu recunoștea că selecționerul este destul de îngrijorat că nu a putut să se antreneze la Mogoșoaia.

„Pe vremea mea, făceam contracte cu penitenciarele. Deszăpezeam imediat terenurile, folosind deținuți”. Mircea Sandu, fost președinte FRF

-->
Previous Ionuț Lupescu, super-comunicat. Cum îi răspunde lui Răzvan Burleanu
Next ULTIMA ORĂ Cornel Dinu vrea să preia clubul de la Negoiță: ”Nu-l lăsăm pe mâna străinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *