Ghezali: „Nu pot descrie în cuvinte sentimentul”


Lamine Ghezali, cel care implinește astăzi 24 de ani, este gata să intre în teren pentru Dinamo în Liga 1. Jucătorul, care a fost considerat cel mai talentat jucător al echipei „câinilor” în sezonul precedent, susține că echipa sa trebuie să stabilească obiective adecvate prestigiului clubului și este extrem de încântat de faptul că va putea să se reunească în curând cu suporterii lui Dinamo.

Ghezali despre…

…cantonamentul din Slovenia: „A fost o experiență foarte bună pentru noi, complexul unde am fost cazați e foarte bine dotat, am avut terenuri bune, condiții excelente, chiar au fost zece zile reușite”, a spus francezul la „Dinamo 7/9” de la Playsport.

…1-4 cu Dinamo Kiev: „A fost o experiență bună prin care să ne dăm seama care e următorul nivel pentru noi, pentru că acum vom juca în Liga 1. Dinamo Kiev a terminat sus în campionat, a evoluat în Europa. Știm unde trebuie să lucrăm pentru a ne îmbunătăți jocul. Am avut și momente bune în amicalul cu ei și trebuie să continuăm să muncim pentru a fi la 100% la primul meci”

…postul său preferat: „Fie că joc atacant sau extermă, pentru mine e la fel. Am încercat mereu să dau totul, să fiu cel mai bun oriunde mă pune antrenorul. Mă simt bine și ca vârf, am o conexiune bună cu jucătorul din spatele meu. E un plus pentru noi, iar pentru mine e important să fiu polivalent, sunt fericit așa”

…adaptarea în România: „La început mi-a fost greu să mă adaptez, dar acum, după un an în România, simt că sunt un cetățean al Bucureștiului. Mă simt bine la echipă, în oraș, înțeleg și limba, ceea ce e foarte important. Mă simt bine aici”

…prietenia cu Bena: „Când ești plecat în altă țară, e important să ai niște oameni cu care să poți vorbi aceeași limbă. Dinamo e prima mea experiență în străinătate și faptul că a fost și Quentin Bena cu mine aici a fost foarte important. Acum e și Hakim Abdallah cu noi, are o mentalitate bună, e fericit aici, poate face o atmosferă bună în cadrul echipei, e și un jucător bun. Dar nu contează dacă ești francez, englez, român, e bine să avem jucători de valoare pentru sezonul care ne așteaptă în Liga 1”

…relația cu fanii: „Nu pot descrie în cuvinte sentimentul pe care îl am față de suporterii lui Dinamo. Nu se poate explica, e incredibil, extraordinar! Pentru mine cel mai important e să câștig meciurile, dar să le dau aceste sentimente fanilor, să vadă un fotbal bun, să le ofer bucurie nu are preț! Când văd în ochii lor cât de fericiți sunt e cel mai tare sentiment din lume pentru mine!”

…obiectivele clubului: „Când ești la Dinamo nu trebuie să te lupți pentru ultimele locuri. Ești Dinamo, trebuie să fii gata să joci cu orice rival! Avem echipă bună, antrenorul e bun, avem o strategie, o tactică. Dacă avem un mindset bun și dăm totul la fiecare meci putem face un sezon foarte bun. Sunt 100% sigur!

Nu contează cu cine jucăm, cu FCSB sau cu ultima clasată, e la fel. Ești Dinamo, trebuie să fii gata să joci cu oricine! Am evoluat bine în acest cantonament, suntem gata să fim la 100% la primul meci”

…un mesaj pentru dinamoviști: „Sunt foarte fericit să fiu iar pe teren, să mă întâlnesc cu fanii, sper să-i văd pe toți la stadion, să vină să ne încurajeze și să ne împingă spre victorie încă de la primul meci, cu Craiova. Hai Dinamo!”

Citește și:

Il Luce despre Dinamo: ”Investiți!”

Previous Veste mare de la judecatorul sindic
Next Anunț de ultimă oră al lui Burcă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *