Gheorghe Mulțescu: „Vreau să antrenez”


Gheorghe Mulțescu a fost și rămâne una dintre marile legende ale clubului bucureștean. Venit în vara anului 2020 într-o perioadă grea din toate punctele de vedere, al rezultatelor, al problemelor financiare, dar și a multiplelor cazuri de covid-19 din echipă, acesta a reușit să salveze Dinamo de la retrogradare. Odată cu venirea spaniolilor, dânsului i s-a atribuit un alt rol în cadrul clubului.

Recent, clubul Dinamo a anunțat oficial că acesta are contract cu Dinamo până în vară. Într-un interviu Fanatik, Gheorghe Mulțescu a declarat că își dorește să mai antreneze încă o echipă înainte să se retragă. Antrenorul a refuzat mai multe oferte.

FANATIK.ro: Ați renunțat la bani și ați semnat un nou contract cu Dinamo…

– Întradevăr. Mi s-a propus o formulă și am acceptat-o pentru că e spre binele lui Dinamo și DDB-ul să își atingă și ei obiectivul. Am făcut și eu ce am putut. Mi-am prelungit contractul până în vară. Am stat șase luni fără salariu! Ce poate să mă mai suprindă? Astea sunt întâmplări unice, nu te întâlnești cu situații de genul la orice colț de stradă. Mai ales într-o situație de asta cum e pandemia.

FANATIK.ro: Se mai gândește Gheorghe Mulțescu să antreneze?

– Nu știu dacă pe termen lung, dar mai vreau! Au mai fost mai multe oferte: intern și extern. A fost o ofertă bună din Turcia, de la Universitatea Cluj. Liga a doua din Turcia e cel puțin la același nivel cu campionatul nostru. Au mare forță financiară.
Îmi doresc un ultim contract și apoi să mă retrag! Ca un contract așa de adio! Nu mulți știu că am antrenat pentru prima oară în 1984 pe Jiul Petroșani, când eram antrenor-jucător. Am promovat atunci Jiul în prima ligă. Apoi am fost antrenor la Dinamo în 1990. Deci mai bine de 30 de ani de carieră! Mi-am dat seama prima oară că voi face carieră în antrenorat după meciul cu Hamburg, în 1983, chiar mai devreme! Mi s-a propus să fiu antrenor secund la Dinamo cu Cornel Dinu principal. Atunci m-am verificat! Am promovat în Liga și am antrenat încă un sezon.

Întreg interviul din FANATIK.ro, aici.

Citește și:

Rednic surprinde: „Mă interesează mai puțin situația lui Dinamo!”

Previous O altă eră. Era NORMALITĂȚII
Next Balaj, mesaj CLAR după controlul anti-doping de la „derby”: „Voi face DOSAR PENAL”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *