Gheorghe Mulțescu revine în antrenorat


Gigi Mulțescu (70 de ani) a revenit la antrenorat, însă doar ca antrenor secund. Fostul antrenor al lui Dinamo a fost prezentat oficial la formația din al treilea eșalon al Turciei, Agri 1970 Spor.

Mulțescu face parte din staff-ul lui Yuksel Yesilova, aflat la prima experiență ca antrenor principal.

Interesant este însă că Yuksel Yesilova este fostul secund al lui Gigi Mulțescu la Petrolul și Astra. Yesilova a lucrat o bună perioadă de timp în România, unde a fost antrenor secund sau preparator fizic la echipe precum FCSB, Dinamo și Rapid.

La Rapid, Yesilova a fost secundul lui Marian Ioniță, al lui Daniel Pancu, dar și al lui Mihai Iosif, în timp ce la FCSB a făcut parte din staff-ul lui Marius Lăcătuș și al lui Dorinel Munteanu.

Ultima echipă la care a lucrat Yesilova a fost Gloria Buzău. Acesta a făcut parte din staff-ul lui Cristi Pustai, dar și al lui Ilie Stan, unde a fost preparator fizic.

În ceea ce-l privește pe Gigi Mulțescu, acesta nu a mai antrenat din luna aprile, atunci când a fost înlăturat de pe banca lui Dinamo.

Potrivit Nehaber24, Yuksel Yesilova a semnat un contract valabil pe un an cu Agri 1970 Spor, iar, la conferința de prezentare, atât antrenorul principal, cât și Gigi Mulțescu au declarat că sunt fericiți că vor pregăti echipa din a treia ligă din Turcia și că vor face tot posibilul ca formația să aibă succes.

Citește și:

Valeriu Gheoghiță îl contrează pe ÎPS Teodosie: ”Să încetăm cu astfel de declaraţii”

Previous Idee riscantă pentru Dinamo: „Cureți vestiarul”
Next O mare legendă este sigură: „Se cred mai fotbaliști decât sunt!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *