Gheorghe Mihali: „Din cauza lui am pierdut”


-->
Gheorghe Mihali, fostul mare jucător al lui Dinamo în anii ’90, actualmente antrenorul lui Dinamo U19, și-a criticat în termeni duri jucătorii după înfrângerea în fața rivalei CSA Steaua. Partida s-ar fi terminat cu o bătaie generală între jucători, în frunte cu Ionuț Amzar.

”N-a fost niciun incident. Se mai întâmplă la Steaua – Dinamo. Băieții de la Steaua au jucat senzațional, asta înseamnă să îți dorești. Ne-au dat o lecție de fotbal. Le-au dat cu terenul în cap marilor atacanți pe care îi avem.

Ne-au dat o lecție usturătoare de fotbal, o lecție despre cum să-ți respecți meseria de fotbalist. Noi avem numai mari talente ca Șutru, Dinu, Grigore, Florea și ziceai că avem Parkinson, nu aveam voie să atingem mingea. Cum îi simțeam pe ăia în spatele nostru, lăsam mingea și fugeam. Nu așa se joacă. Băieții ăia ne-au dat o lecție cum se joacă fotbal, cu atitudine, determinare până la limita regulamentului.”

Mihali îl critică dur pe Amzar

Marele Amzar care, din cauza lui… i-am dat încredere tot timpul, inclusiv la echipa mare. După ce că a jucat cum a jucat, din cauza lui am luat și două cartonașe roșii, portarul și fundașul central. Acum trebuie să apăr eu.

Amzar a scăpat la mijlocul terenului, s-a trezit și el să dribleze pe unul în minutul 94, că până atunci ăia l-au făcut varză. A zis ‘hai să driblez și eu pe unul în minutul 94, poate pot și eu’. El nu e fundaș stânga, se crede coordonator de joc. L-a faultat, l-a ținut băiatul de tricou, fault tactic, iar el s-a ridicat și l-a îmbrâncit.

Atunci au sărit toți acolo, i-au spart capul unui fundaș. A fost un meleu, a intrat și un spectator în teren. Urât, dar oamenii au făcut ce trebuia pentru a câștiga. Cu doi ani mai mici decât noi, unii cu un an, ne-au arătat ce înseamnă să-ți respecți meseria de fotbalist”, a declarat acesta pentru sport.ro.

Citește și:

Hermannstadt, favorită să dea de ”câini”

Previous Ce a spus Negoiță despre o posibilă revenire
Next Deian Sorescu: "La Dinamo stăteam cu stres"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *