EXCLUSIV Gestul pe care l-a făcut Cosmin Contra care a contribuit la victoria de ieri


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, este recunoscut pentru firea sa colerică în timpul partidelor. El se agită foarte mult pe margine, nu stă o clipă pe bancă și are o putere supraomenească de a se transforma la finalul meciurilor într-un om calm, liniștit.

Iar prima repriză de aseară la Ovidiu l-a scos din sărite pe tehnicianul ”câinilor”. Deciziile luate contra Dinamo de către Hațegan l-au făcut pe ”Guriță” să părăsească singur terenul pentru nu a se calma și pentru a nu ajunge să fie suspendat. Este prima dată când antrenorul de 41 de ani recurge la un astfel de gest. Ovidiu Hațegan, cu care s-a contrat în timpul meciului a venit la el să-l amenințe că îl trimite în tribună dacă mai are ceva de comentat la adresa lui. Cu 3 minute înainte de pauză nu a mai rezistat și l-a lăsat pe Jerry Gane să le dea indicații de pe margine ”câinilor”.

Până la urmă strategia lui Contra a dat roade deoarece în cea dea doua parte a meciului el a revenit pe bancă și centralul Ovidiu Hațegan nu a mai luat nicio decizie greșită împotriva lui Dinamo.

Citește și:

Dinamo joacă la oră de Champions League cu Athletic. Programul din Spania

-->
Previous Dinamo joacă la oră de Champions League cu Athletic. Programul din Spania
Next EXCLUSIV Cum s-au bucurat fotbaliștii cu fanii la OMV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *